Bas Berkhof

Sinds april 2022 ben ik gekozen tot wijkraadslid van de wijk Zevenkamp.

Zevenkamp is een wijk met potentie om nog mooier en beter te worden maar dat gaat niet vanzelf, vandaar dat ik mij toen voor deze rol kandidaat heb gesteld.

Schonere straten en een beter gevoel van veiligheid zijn speerpunten waar ik mij deze periode hard voor wil maken. Maar een betere wijk begint uiteraard bij een volwaardig Ambachtsplein!

Een winkelcentrum waar je gezellig boodschappen kunt doen, kinderen kunnen spelen en jong en oud samenkomen staat dan ook hoog op onze agenda.

Uiteraard ben ik als gekozen volksvertegenwoordiger benaderbaar en bereikbaar voor alle Zevenkampers en verneem graag Uw ideeën voor onze wijk.

Colette Everse

Colette Everse is actief in de wijkraad Zevenkamp. Leefbaar Rotterdam wil in Zevenkamp:

Een veilig Zevenkamp
Steek- en schietpartijen zijn helaas aan de orde van de dag. Vrouwen en meisjes voelen zich te vaak onveilig. Daarom wil ik meer wijkagenten en fouilleeracties.

Een schoon en groen Zevenkamp
Afvalcontainers puilen uit en het afval zwerft door de straten. Mijn inzet is om vuilnisbakken vaker te legen en straatvervuilers aan te pakken met hoge boetes.

Een gezellig Ambachtsplein
Het winkelcentrum moet weer een gezellig, groen en schoon plein worden waar iedereen fijn kan winkelen, veilig kan spelen en prettig kan wonen.