Let op: De vacature is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden!

 

Heb jij hart voor Rotterdam?

 Sta je sterk in je schoenen?

 En deel je de ambities van Leefbaar Rotterdam?

 Solliciteer dan nu voor wethouder van Leefbaar Rotterdam!

Voor het nieuwe college van B&W zijn wij op zoek naar gepassioneerde mensen die met overtuiging, daadkracht en scherpte zaken durven aan te pakken. Ook als er politieke druk of weerstand is.

Leefbaar Rotterdam is een partij die de handen uit de mouwen steekt. Wij benoemen problemen om ze op te kunnen lossen. We zijn daarbij niet bang voor het bespreken van taboes. Na 4 jaar oppositie willen wij, vanuit een nieuw stadsbestuur, de daden bij de woorden voegen. Wij gaan voor een veilige, schone en betaalbare stad.

Jouw kwaliteiten en competenties zijn hierbij cruciaal. Heb je visie, ben je deskundig, en aan te spreken op resultaten? Kun jij onze ambities omzetten in daden? Verras jij vriend en vijand met jouw politieke kwaliteiten en overtuigingskracht?

Solliciteer dan op één van de onderstaande portefeuilles*.

Je motivatiebrief met CV en referenties kun je tot uiterlijk 22 april sturen naar bestuur@leefbaarrotterdam.nl t.a.v. de selectiecommissie.

Neem voor vragen contact op met het bestuur: 010 – 267 39 45.

*Graag ziet de selectiecommissie je motivatie tegemoet voor één van onderstaande portefeuilles. Je maakt dus een gerichte en gemotiveerde sollicitatiekeuze. Tijdens het sollicitatiegesprek bepaalt de sollicitatiecommissie of je mogelijk in aanmerking komt voor een (tweede) alternatieve portefeuille. Ook wordt dan besproken naar welke nevenportefeuilles je belangstelling uitgaat.

 Portefeuilles (in willekeurige volgorde):

  1. Financiën
  2. Buitenruimte
  3. Veiligheid en integratie
  4. Gemeentelijke organisatie, grote projecten en openbaar bestuur
  5. Zorg, Onderwijs, Cultuur en Sport
  6. Haven, Energietransitie en Duurzaamheid
  7. Mobiliteit
  8. Bouwen en Wonen
  9. Werk en inkomen