Bart van Drunen neemt afscheid als raadslid voor Leefbaar Rotterdam, hij heeft bekendgemaakt te stoppen vanwege een nieuwe baan. Binnenkort gaat Bart een nieuwe uitdaging aan bij een andere werkgever, deze nieuwe baan is qua tijd lastig te combineren met het raadswerk. Gemeenteraadsleden doen het raadswerk parttime naast hun reguliere baan.

“Onlangs heb ik besloten in dienst te treden bij een andere werkgever. Het gevolg van dit besluit is dat ik onvoldoende tijd zal hebben voor een volwaardige invulling van het raadslidmaatschap. Graag wil ik de raad bedanken voor de mooie debatten, prettige samenwerking en waardevolle confrontaties. Ik ga het raadswerk en mijn fractie missen, maar heb het volste vertrouwen dat ik mijn zetel in goede handen achterlaat.”, zo laat Bart van Drunen weten. Bart zal tijdens de raadsvergadering van 9 juli afscheid nemen als gemeenteraadslid.

“We zijn Bart zeer dankbaar voor zijn harde, trouwe en jarenlange inzet voor Leefbaar Rotterdam. Onder andere als actieve vrijwilliger, bestuurslid, wijkraadslid, fractiebestuurslid en nu de laatste 4 jaar als raadslid heeft hij onze partij goed versterkt. Wij wensen hem veel succes met zijn nieuwe uitdaging. En als er eenmaal Leefbaar-bloed door je aderen stroomt, dan blijf je altijd een Leefbare. Het is dus geen vaarwel, maar een tot ziens!”, aldus Leefbaar-fractievoorzitter Ingrid Coenradie.

Beoogd opvolger is Manuel Crielaard, die nu burgerraadslid is voor Leefbaar Rotterdam.