Deze week ontvingen we het verdrietige nieuws dat Arne Verschoor (63); Leefbare, Oud-Gebiedscommissielid en fractievoorzitter in Pernis na een kort ziektebed  is overleden. Arne zette zich altijd met hart en ziel in voor Pernis. 

Op gebied van politiek had hij een warm hart voor Leefbaar Rotterdam, wat resulteerde dat ervoor Pernis ook een aantal doelen konden worden behaald op gebied van schoon, heel en veilig. Ook zette hij zich sterk in voor het MKB; hij kwam zelf uit een echte ondernemersfamilie. Fractievergaderingen waren ondenkbaar zonder Arne, aldus mede-gebiedscommissieleden. Arne werd beschreven als een familieman pur sang met een scherp oog voor details. Hij stond altijd voor iedereen klaar in zijn geliefde dorp Pernis.
Robert Simons (Fractievoorzitter Leefbaar Rotterdam): “We zijn geschokt door het verlies van Arne. We kennen hem als iemand die zich met veel passie inzette voor Leefbaar Rotterdam en Pernis. Erg verdrietig dat iemand zo uit het leven wordt gerukt. De gemeenteraadsfractie van Leefbaar Rotterdam wenst de familie ontzettend veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.”