Manon van Dijk

Mijn naam is Manon van Dijk en ik ben wethoudersassistent van Leefbaar-wethouder Ronald Buijt. Van 2019 tot 2023 was ik werkzaam als fractie- en beleidsmedewerker voor de mooiste lokale partij van Nederland. Daarnaast heb ik bestuurskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit en ben ik gespecialiseerd in stedelijke overheid.

Mijn interesse in de politiek is er met de paplepel ingegoten. Elk jaar opnieuw, op 6 mei, word ik eraan herinnerd dat ik als baby in de kinderwagen zat in de protesttocht na de moord op Pim Fortuyn.

Vechten voor het vrije woord en het benoemen en oplossen van problemen, dat is waar Leefbaar Rotterdam voor mij voor staat.

Ik ben ervan overtuigd dat Leefbaar Rotterdam dé partij is die dicht bij de burgers staat en daarmee het beste in staat is om te zien wat er echt belangrijk is voor de Rotterdammers. Of dat nu gaat om de kleine dingen zoals stoeptegels en afvalbakken of over miljoenenprojecten zoals Boijmans van Beuningen en Feyenoord City; Leefbaar gaat er voor u mee aan de slag! Elke dag opnieuw zie ik het daarom als een voorrecht om voor de stad te mogen werken.