Word lid!

Steun Leefbaar Rotterdam en beslis mee


Draag je de stad en Leefbaar Rotterdam een warm hart toe? Word dan lid van de enige echte Rotterdamse politieke partij!  Niet alleen steun je Leefbaar Rotterdam, maar je hebt als lid ook het recht om mee te beslissen over belangrijke onderwerpen tijdens de Algemene Ledenvergadering.

Lid worden kan al vanaf € 15,00 per jaar. U kunt tevens kiezen voor een lidmaatschap met een hogere bijdrage per jaar, maar dat is natuurlijk aan u.

Vragen over het lidmaatschap? Die beantwoorden we natuurlijk graag! U kunt ons bereiken via info@leefbaarrotterdam.nl of 010 – 267 39 45

Vul hieronder uw gegevens in om lid te worden. We verwelkomen u graag bij de mooiste en gezelligste partij van Rotterdam! Vink de optie ‘Wilt u als vrijwilliger actief worden?’ aan in het formulier en help mee met flyeren en verkiezingsborden ophangen tijdens de campagne!

Doneer

Wij zijn afhankelijk van úw bijdrage!


Leefbaar Rotterdam is een onafhankelijke lokale politieke partij. Hierdoor kunnen we Rotterdammers, een stem geven en zijn we niet afhankelijk van orders uit Den Haag. Als lokale partij ontvangen we echter geen subsidie van het Rijk. We zijn daardoor afhankelijk van onze leden en úw bijdrage!

Wij zijn wettelijk verplicht giften van bedrijven boven de € 4.500, – openbaar te maken in de financiële verantwoording van de Vereniging Leefbaar Rotterdam. Aan donaties aan Leefbaar Rotterdam kan geen enkel recht worden ontleend.

Vragen over het doneren van geld aan Leefbaar Rotterdam? We beantwoorden ze graag. U kunt ons bereiken via info@leefbaarrotterdam.nl of 010 – 267 39 45

U kunt doneren via onderstaand formulier of door uw donatie over te maken aan NL50ABNA0622091700 t.n.v. Leefbaar Rotterdam o.v.v. donatie.

Word lid
Doneer


Bedrag