Home > Weblogs
Maandag, 10 oktober 2011

Opgestoken middelvinger van Marokko naar Aboutaleb en Leers!


Recent werd door RTL 4 een onderzoek gepubliceerd, waarin duidelijk werd dat de afgelopen twee jaar 1100 criminele illegalen in Nederland op straat zijn gezet. Na de gevangenisstraf is uitzetten onmogelijk, omdat de landen van herkomst weigeren hun criminele onderdanen toe te laten. Lekker makkelijk en onbegrijpelijk. Landen als Suriname en Marokko steken hun middelvinger op naar de Nederlandse overheid. En minister Leers staat er bij en kijkt er na.

Als de gevangenisstraf erop zit, moeten criminele vreemdelingen uitgezet worden naar hun land van herkomst. Deze landen van herkomst die dit weigeren, zijn o.a.: Algerije, Marokko en Suriname. Andersom houdt Nederland zich keurig aan de (internationale) regels en zijn wij weer het beste jongetje van de klas.

Als gewoon burger begrijp je hier niets van, want hoeveel Nederlands belastinggeld gaat er niet naar Marokko en Suriname? En hoe vaak gaan onze bestuurders en politici niet op werkbezoek naar deze landen om afspraken te maken? Een voorbeeld daarvan is onze burgemeester Aboutaleb die regelmatig met de koning van Marokko een kopje thee drinkt of op de Antillen weer eens een convenant afsluit. Welke belangen staan daar centraal? In ieder geval niet de belangen van de Rotterdammers.

Bij landen als Marokko en Suriname is natuurlijk bekend dat Nederland een rijk en welvarend land is en dus te vriend moet worden gehouden. Maar aan de andere kant weten deze landen ook dat Nederland een bang en laf land is geworden, dat af en toe blaft maar zelden of nooit bijt. Ook nu niet met het kabinet Rutte/Wilders, terwijl het terugdringen van illegaliteit en de instroom van kansarme immigranten een kabinetsspeerpunt is. Overigens dumpen ook de Antillen massaal kansarmen en criminelen in Nederland, maar dat schijnt helemaal taboe te zijn bij onze politieke en bestuurlijke elite. Niet over praten a.u.b.! Dat wij in bijvoorbeeld Pendrecht miljoenen uitgeven om het Marokkaanse en Antilliaanse straattuig in het gareel te houden, dat is ons probleem. Dat deze miljoenen niet uitgegeven kunnen worden aan Rotterdammers die het echt nodig hebben, daar hoor ik Aboutaleb of de Rotterdamse PvdA nooit over.

Het gevolg van deze laffe houding van de Nederlandse regering is dat er in Nederland en Rotterdam onnodig veel misdaad is. Want uit onderzoek blijkt dat zodra de criminele illegalen weer op straat staan, ze weer gaan moorden, verkrachten en stelen. Of winkeliers terroriseren zoals vandaag blijkt uit het laatste nieuws.

Oplossingen zijn er genoeg, maar de echte politieke wil ontbreekt. Er is altijd wel iets om je achter te verschuilen, zoals vermeende regels van Brussel. Door deze slappe houding steken Aboutaleb en Leers hun middelvinger op naar de kiezers. De vraag is hoelang de kiezers deze opgestoken middelvinger blijven accepteren.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Inloggen

Heb je nog geen account? Klik dan hier om je eenmalig te registeren.

Of log snel en makkelijk in met je Facebook-account:
Login/Registreer

OPMERKING:
Wil je met je Facebook-account inloggen, maar heb je al een Leefbaar Rotterdam-account? Log dan eerst in zoals je dat normaal doet en koppel daarna je account aan je Facebook-account middels de blauwe knop op de homepage. Hiermee voorkom je dat je twee verschillende accounts krijgt.

Reacties


Door Mr. Miyagi op 17:48 - Donderdag, 13 oktober 2011

@Rob

Back 2 basic. Gewoon weer in iedere buur Veldwachter Flipsen stationeren.

1 ding moet veranderen: “De politie heeft altijd gelijk, totdat het tegendeel bewezen is”.


Door Mr. Miyagi op 17:46 - Donderdag, 13 oktober 2011

@Ronald

Hardwerkende NL- ers die het zich kunnen veroorloven emigreren daarom ook.

In plaats hiervan komt enkel het trash, (op een enkeling nagelaten) die op 1 hand te tellen is….


Door Johan Klaassen op 12:31 - Donderdag, 13 oktober 2011

Je bent het Theedrinken helemaal vergeten Ronald.;
;P


Door Ronald Sorensen op 11:33 - Donderdag, 13 oktober 2011

In het toch zo xenofiele 020 heeft slechts 23% een positief beeld over Marokkanen. Hoe zou dat toch komen? In de stad waar de oppositie al decennia ontbreekt uit angst voor een hetze van de linkse kerk die maatschappelijke uitstoting kan veroorzaken.

Gelukkig heeft zich een groep beroeps Marokkanen (Nederlands Marokkaanse professionals) zich over dit probleem gebogen en uiteraard ligt volkomen in de lijn der verwachting de schuld bij de Nederlanders!
Ze ergeren zich aan “het klimaat der oneliners” en niet aan het feit dat 58% van de Marokkaanse jongeren in onze stad met justitie in aanraking komt. Ze willen over het klimaat van de angst, wantrouwen en de waan van de dag heen springen. Dat die gevoerd wordt door de Marokkaanse voorzitter van deelraad Nieuw West, die stelt dat angst geweld mensen beheerst zal de “experts” niet deren vrees ik.

Hier hun oplossing of visie:”Volgens de visie moeten in achterstandswijken aansprekende kunst- en cultuurinstellingen gevestigd worden. Nederland zou zijn deuren niet potdicht moeten gooien voor migranten, maar zou vooral circulaire immigratie (waarbij mensen heen en weer reizen tussen Nederland en hun land van herkomst) moeten stimuleren. En de Cito-toets moet minder belangrijk worden bij het bepalen van het onderwijsniveau waar een kind naartoe gaat.”
De achterliggende gedachte achter het document is dat er een nieuwe balans moet komen in de relatie tussen burgers, de overheid, het maatschappelijk middenveld en het bedrijfsleven. Burgers moeten niet langer ‘‘passieve consumenten van het beleid’’ zijn, maar moeten zelf proberen problemen op te lossen.

Als je het leest lopen de rillingen al over je rug. Buiten het feit dat deze experts het gruwelijke linkse taalgebruik beheersen tonen ze zich ook heel creatief.

Lees het na. Homo’s weggepest? Onthul een beeld of begin een dansgroepje.
Nederland moet haar grenzen openzetten voor migranten (Marokko niet denk ik)  die een geldstroom richting thuisland kunnen creëren.
En last but not least: We moeten maar niet toetsen op vaardigheden zoals taal en rekenen.
Je doet het een paar jaar en kijk. Geen discriminatie van vrouwen meer, geen geweld tegen homo’s, geen spugen naar andersdenkenden, antisemitisme verdwijnt als sneeuw voor de zon, geen alleen lopende jongen wordt meer “zonder reden” in elkaar getrapt en in de zwembaden kunnen meisjes en vrouwen weer ongestoord zwemmen.

Verschrikkelijk toch. Met zulke experts zijn er geen simpele klagers meer nodig uit Gouda, Amsterdam, Helmond, Ede, Culemborg, Rotterdam, Leerdam en iedere anders stad waar een groep Marokkanen zich gevestigd heeft.

Logisch dat de Marokkaanse overheid haar middelvinger kan opsteken. Ze kunnen via hun loyale experts zelf ons beleid bepalen


Door willem1940 op 20:20 - Maandag, 10 oktober 2011

Aan de buitenkant zie je niet wat in iets zit ....


Door Johan Klaassen op 16:37 - Maandag, 10 oktober 2011

Oei Mr Miyagi dat kan ook weer verkeerd begrepen worden. Gelukkig dat je bij die zak (met centjes)  hebt gezet ;p


Door Mr. Miyagi op 16:13 - Maandag, 10 oktober 2011

Kan heel makkelijk:
Je moet ze gewoon bij de zak(met centjes wel te verstaan) grijpen.

Niet meewerken= geen geld meer riching deze landen. Dus geen kinderbijslag, ww, oaw etc..


Door Johan Klaassen op 12:34 - Maandag, 10 oktober 2011

Al deze coulance richting Marokko enz heeft ook te maken met verdragen die in de 70’er jaren gesloten zijn tussen Nederland en dergelijke (islamitische) landen.
Nederland is daarom (tegen wil en dank) anno 2011 een papieren tijger.


Door sojowo op 11:55 - Maandag, 10 oktober 2011

Best bizar eigenlijk als je er over na gaat denken . . . .

Weblog van Robert Simons

Robert is raadslid voor Leefbaar Rotterdam en woordvoerder bestuur en veiligheid.

Eerder verschenen in dit weblog

30 december 2013
Op naar een Leefbaar 2014!
23 oktober 2013
Een Pietluttige discussie
6 september 2012
Ik stem op een Rotterdammer!
10 februari 2012
De NS is volledig ontspoord!
29 oktober 2011
De zielige illegaal Mauro

Laatste nieuws