Home > Informatie > Nieuwsberichten
Dinsdag, 07 augustus 2012

Leefbaar stelt vragen over school ‘De Verbinding’


Leefbaar raadslid Anita Fähmel heeft het stadsbestuur vragen gesteld over basisschool ‘De Verbinding’. De oprichter en directeur van deze nieuwe school was eerder verantwoordelijk voor het faillissement van de Islamitische Onderwijsgroep Nederland. Ook was hij directeur van ‘De Dialoog’, waar 4 basisscholen onder vielen. De kwaliteit van de lessen was echter ondermaats en de scholen kenden grote financiële problemen, waardoor zij in 2010 moesten sluiten.

Het Algemeen Dagblad meldt dat de directeur naar eigen zeggen in de loop der tijd nieuwe onderwijsinzichten heeft gekregen. Fähmel heeft hier echter haar vraagtekens bij en wil van wethouder De Jonge weten waarom hij er vertrouwen in heeft dat ‘De Verbinding’ wel een succes wordt en waarom hij denk dat deze school binnen vijf jaar het wettelijk aantal benodigde leerlingen zal hebben. “Anders zijn dit verloren jaren voor de ouders en de kinderen die op deze school zitten,” stelt Fähmel.


Klik hier voor de schriftelijke vragen van Anita Fähmel…

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Inloggen

Heb je nog geen account? Klik dan hier om je eenmalig te registeren.

Of log snel en makkelijk in met je Facebook-account:
Login/Registreer

OPMERKING:
Wil je met je Facebook-account inloggen, maar heb je al een Leefbaar Rotterdam-account? Log dan eerst in zoals je dat normaal doet en koppel daarna je account aan je Facebook-account middels de blauwe knop op de homepage. Hiermee voorkom je dat je twee verschillende accounts krijgt.

Reacties


Door Johan Klaassen op 19:17 - Woensdag, 08 augustus 2012

Ik denk dat mijn reactie bij een ander onderwerp hoort maar goed dan maar even hier op reageren.

Terecht dat Anita vragen heeft wat betreft die ‘nieuwe inzichten’ van die directeur.


Door Sprens op 9:16 - Woensdag, 08 augustus 2012

Te snel gedrukt.

In de biologie heet zo’n samenwerking tussen twee ogenschijnlijk tegengestelde organismen een symbiose.
Een samenwerking waar beiden belang bij hebben.
De linkse kerk mag geld opmaken en de aanhangers van de “meest uitverkoren mens ooit” krijgen subsidie en mogen uitgebreid hun intoleratie praktiseren en propageren.


Door Sprens op 8:56 - Woensdag, 08 augustus 2012

Natuurlijk mag er nog een extra islamitische school worden opgericht.

De peveda heeft al haar principes - zover lokaal aanwezig - al ingeruild ten bate van de religie die is voortgekoemen uit het brein (o nee van O.L Heer zelf!)van een middeleeuwse massamoordenaar.
Ze hebben het atheïsme c.q. agnostische karakter van de sociaal democratie verlaten.
Het feministische karakter is verdwenen waarschijnlijk omdat M. uit M. vrouwen als slecht ziet en daarom opschept over het feit dat hij een Joodse vrouw “neemt” waarvan hij zowel de zoon, de man als de vader heeft laten vermoorden(even niet over Aïsha van negen hebben) 
Ze hebben hun begrip van solidariteit verlaten, want iedere dag wordt gebagataliseerd dat vrouwen worden lastiggevallen en mannen zowel als vrouwen “zonder reden”(ik dacht gewoon racistisme)mishandeld(recent in Hilversum)
Je eigen keuze maken bij stemmen is ondergeschikt gemaakt aan de wil van de man.

Dan is het toch ook logisch dat ze het principe van het openbaar onderwijs verloochenen?

Dat er dan een totaal ondeskundige het initiatief neemt om weer zijn onkunde te demonstreren en waarschijnlijk zijn hoge salaris te continueren is bijzaak.
Op zo’n school wordt onderwezen dat M.uit M. de “meest voortreffelijke van alle mensen” is en dat vrouwen naar hun mannen moeten luisteren (stemmen!)

De peveda krijgt de stemmen en ze mogen de baantjes verdelen en de subsidie verstrekken.


Door Johan Klaassen op 22:41 - Dinsdag, 07 augustus 2012

Hoe kun je nu zo’n dergelijke Meldkamer in een gebouw onderbrengen dat gevoelig is voor wateroverlast???? De zotheid ten top!!!

Dossier: Anita Fähmel

Dossier: Integratie

STANDPUNT: Integratie

Dossier: Onderwijs

STANDPUNT: Onderwijs

Dossier: Islam

Laatste nieuws