Home > Informatie > Nieuwsberichten
Maandag, 30 juli 2012

Kunst in buitenruimte beter onderhouden


Kunst in de buitenruimte zorgt voor een verfraaiing van de omgeving en draagt bij aan de kwaliteit van de openbare ruimte. Maar wanneer kunstwerken slecht onderhouden worden, wat in Rotterdam helaas vaak het geval is, is het tegenovergestelde het resultaat: verloederde kunstwerken die de buurt ontsieren. Leefbaar Rotterdam raadslid-Jolanda Ton heeft hier schriftelijke vragen over gesteld.

Jolanda Ton wil van het stadsbestuur weten wie verantwoordelijk is voor het onderhoud van de kunstwerken in de buitenruimte en hoe de kosten voor het onderhoud verdeeld worden. Ook wil ze weten wat de kosten zijn en hoe het stadsbestuur er voor gaat zorgen, ook richting deelgemeenten, dat de kunst in de buitenruimte goed wordt onderhouden.

Zie ook:
- Schriftelijke vragen Kunst in de buitenruimte

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Inloggen

Heb je nog geen account? Klik dan hier om je eenmalig te registeren.

Of log snel en makkelijk in met je Facebook-account:
Login/Registreer

OPMERKING:
Wil je met je Facebook-account inloggen, maar heb je al een Leefbaar Rotterdam-account? Log dan eerst in zoals je dat normaal doet en koppel daarna je account aan je Facebook-account middels de blauwe knop op de homepage. Hiermee voorkom je dat je twee verschillende accounts krijgt.

Reacties


Door Pietrdam op 18:04 - Maandag, 30 juli 2012

Is een goed streven van Jolanda Ton,
Maar wat ik ook erg belangrijk vind is een schone stad.
Rotterdam vervuild,wat mij betreft zet ik de uitkerings trekkers aan het werk op straat om deze schoon te houden doen ze eindelijk iets nuttigs ipv alsmaar de hand op te houden en luieren in de zon.


Door Henk Rotterdam op 14:27 - Maandag, 30 juli 2012

Kunst zie ik elke dag rondom de ondergrondse vuilcontainers !!

Laatste nieuws