Home > Weblogs
Zondag, 18 september 2011

Gouden Koets is racistisch, weg ermee!


Af en toe denk ik in wat voor land leef ik? Onze hoog geachte Tweede Kamerleden Harry van Bommel (SP) en Mariko Peters (Gr Links, u weet wel die mevrouw die anderen de maat neemt, maar het zelf niet zo nauw neemt als het gaat om subsidie voor haar linkse vriendjes) hebben ontdekt dat er op de Gouden Koets zwarte mannen staan, die cadeautjes geven aan een blonde vrouw! Terwijl we aan de economische afgrond staan gaan deze twee Kamerleden zich bezig houden met een historische afbeelding op de Gouden Koets, lekker belangrijk!

Wat willen deze twee Kamerleden? Die willen dat de gouden koets door de shredder gaat! Want we moeten natuurlijk deze afbeelding, die mogelijk zou kunnen verwijzen naar de slavernij, vernietigen! De afbeelding verwijst eerder naar de rijkdom van onze koloniën, maar ja dat zijn historische details. Nu is het vernietigen van kunst, historische gebouwen, afbeeldingen niet heel ongewoon in de geschiedenis van de mens, denk aan de Beeldenstorm in Nederland of aan Hitlers ‘Entartete Kunst’. Zelf denk ik bij deze actie van Van Bommel en Peters eerder aan de Taliban, die de eeuwen oude Boeddha beelden opbliezen.

Maar goed, dan denk je dat je alles hebt gehad en krijg je Pauw en Witteman en daar zit dan een mevrouw die een onsamenhangend verhaal mag afsteken en tenslotte bij ons Sinterklaas feest uitkomt. Ook dat moet verboden worden, want zwarte pieten zijn niet meer van deze tijd. Zij pleitte ook nog voor een slavernijmuseum, prima als je dat graag wilt, ga geld inzamelen en zoek een goede plek. Klaar is Kees. Maar nee, daar moet de overheid weer voor zorgen. Zucht, reken eens af met alle vooroordelen door het zelf op te pakken en geld in te gaan zamelen voor het zo gewenste slavernijmuseum.

Het is triest gesteld in dit land, Tweede Kamerleden die zich druk maken om een historische afbeelding, die niet meer past bij hun politiek correcte beeld van ons verleden. Binnenkort zal er wel een commissie komen die de aanbeveling zal doen om ons land te ontdoen van alle verwijzingen naar ons foute verleden. En dat alles in het kader van weg met ons! Maar ja het verleden kun niet makkelijk wegpoetsen, het verleden heeft ons gebracht tot wat we nu zijn: een rijk en welvarend land. Waar mensen uit de hele wereld graag naar toe komen, omdat het hier nu eenmaal goed toeven is.

Volgend jaar rijdt onze koningin rond in een op zonnepanelen aangedreven pausmobiel. Maar ja ons koningshuis dat is ook niet meer van deze tijd, misschien moeten we dat dan ook maar gelijk afschaffen. En u raadt het al, wie zitten, na de afschaffing van ons koningshuis, dan in de pausmobiel: Harry van Bommel en Mariko Peters zwaaiend naar hun volk ontdaan van alle vreemde smetten.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Inloggen

Heb je nog geen account? Klik dan hier om je eenmalig te registeren.

Of log snel en makkelijk in met je Facebook-account:
Login/Registreer

OPMERKING:
Wil je met je Facebook-account inloggen, maar heb je al een Leefbaar Rotterdam-account? Log dan eerst in zoals je dat normaal doet en koppel daarna je account aan je Facebook-account middels de blauwe knop op de homepage. Hiermee voorkom je dat je twee verschillende accounts krijgt.

Reacties


Door Mr. Miyagi op 14:40 - Dinsdag, 20 september 2011

@Rob

Dat is de kern van het probleem: een “religieuze” heeft in NL meer rechten, dan een “ongelovige hond” zoals ik…


Door Johan Klaassen op 14:17 - Dinsdag, 20 september 2011

Mr Miyagi de islam is helemaal geen religie. Het is een ideologie die opereert onder de naam religie


Door Henk Rotterdam op 11:37 - Dinsdag, 20 september 2011

Hte mooie van deze discussies is dat ongeveer 80 % van de allochtonen het geen moer interesseert waar wij ons druk over maken,zij maken zich er niet druk over.
Het is ook opvallend dat het vaak autochtonen zijn die deze zaken aankaarten !!
Overdreven schuldgevoel?
Waarvoor ?
Sprak deze week een “afstammeling” van een voormalige Slaaf.
Zijn reactie het geziek over de Gouden Koets ?
” als ze maar niet elk jaar er “verse” opzetten is alles goed “.


Door Henk Rotterdam op 11:32 - Dinsdag, 20 september 2011

“Mijn overgrootvader is op zesjarige leeftijd aan boord van een schip gezet om nooit meer terug te keren!”

Ronald,hoe ben jij dan hier gekomen ?


Door willem1940 op 0:34 - Dinsdag, 20 september 2011

Anti-eigen-volk is ook “racisme”.


Door willem1940 op 0:29 - Dinsdag, 20 september 2011

Over een paar uren begint de vertoning “prinsjesdag” weer; zoveelste poging om ons te motiveren tot inlevering van belastinggeld aan allochtonen of minstens grieken (griekjesdag).


Door Mr. Miyagi op 22:52 - Maandag, 19 september 2011

Ik ben helemaal geen groene rakker, maar vind het achterlijk dat het ritueel slachten wettelijk onder het motto “religie” wordt beschermd.

Er zijn genoeg alternatieve manieren, maar men is autistisch omdat het een religie betreft.

Wat mij betreft wordt het streng verboden en is talio een acceptabele straf.


Door willem1940 op 18:13 - Maandag, 19 september 2011

Natuurlijk willen dieren/Vogels graag verdoving maar de chemicaliën worden door de Consument wel opgevroten met het eindproduct.


Door Jan Jaap Vogel op 16:29 - Maandag, 19 september 2011

@Pantera,

Jopelijk komt de wet van de partij v/d dieren tegen onverdooft (ritueel) slachten door de eerste kamer heen. Vervolgens de import van onverdoofd geslacht vlees ook nog verbieden en we zijn op de betere weg.


Door Pantera op 13:25 - Maandag, 19 september 2011

op zich mag er wat mij betreft best opstaan dat iets halal is, dat staat de producenten vrij, zoals rob zegt de klant heeft dan de keus wel of niet te kopen

wat erger is is het feit dat heel veel vlees in nederland stiekem halal geslacht is zonder dat het vermeld wordt. Bijna al het lamsvlees bv zeker dat uit nieuw zeeland en ga zo maar door.


Door Pantera op 13:16 - Maandag, 19 september 2011

de “onderbelichte” rol van de slavernij willem


Door Johan Klaassen op 10:14 - Maandag, 19 september 2011

Nou bij ons werkt dat juist averechts want wij kopen het juist niet meer.


Door Jan Jaap Vogel op 10:00 - Maandag, 19 september 2011

@Rob,

Dat is geen uitwas van de muliticulterele samenleving, maar een uiting van de vindingrijkheid van de producenten.
Vermeld op een product dat het halal is en het wordt verkocht. Heeft niets met moslim-knuffelen te maken, maar alleen met hebzucht van de producenten.


Door Johan Klaassen op 21:42 - Zondag, 18 september 2011

Als alle levensmiddelen halal zijn gemaakt dan kan er begonnen worden met halal planten en bloemen en bijvoorbeeld halaltuinmeubelementen, halalkousen enz ;-/


Door Johan Klaassen op 21:40 - Zondag, 18 september 2011

Je hebt gelijk Willem off -topic maar van de andere kant ook info waaruit blijkt hoever de multikul al gevorderd is. Pas ook weer een andere zoetwaren namelijk kokosbrood waar voor de moslims info op staat zodat ze het veilig kunnen kopen. We wachten nog op halalbrood, halalpindakaas, halalvlokken, halalkrentenbollen, halalpoffertjes, halalerwten en worteltjes Niets is namelijk te gek om de vreemdelingen tegemoet te komen. Als je die firma benaderd doen ze net of ze die info alleen vanwege mensen met een bepaalde allergie hebben vermeld


Door willem1940 op 21:40 - Zondag, 18 september 2011

Pantera: “serie” NTR waarover .... koningen, gouden koetsen, slaven ....?

http://www.ntr.nl/


Door Pantera op 21:27 - Zondag, 18 september 2011

de ntr heeft ook weer een leuke serie want volgens de wat bozig kijkende (maar komiek zijnde) presentator is dat nogal onderbelicht, nooit geweten, lijkt me als dat zo is dat je dan iets op scholen moet doen en niet een duur programma moet maken waar geen hond naar kijkt.

Wel leuke vakantie zo’n programma


Door willem1940 op 21:09 - Zondag, 18 september 2011


Door willem1940 op 20:17 - Zondag, 18 september 2011

@Rob: Off topic maar ik vind het wel wetenswaardig,

Haribo-halal is in Nederland moeilijk te krijgen (ik koop sowieso geen zoetwaren waarop staat dat er dierproducten zoals gelatine of talk in zitten, lees dus alle verpakkingen).

http://www.goeievraag.nl/vraag/haribo-halal-producten-turkije-beertjes.146873

Minstens zo erg vind ik dat de laatste jaren steeds meer “separatorvlees” wordt toegevoegd aan al dan niet halal-producten, dus ook aan Nederlandse worsten .... smaak-en structuurverziekend spul.

Totnogtoe zag ik alleen op Belgische en Duitse halal-vleeswaren soms aangegeven staan dat er (een deel) separatorvlees in zat. Volgens EU-normen schijnt het ook “dierlijk eiwit” te mogen/moeten worden genoemd.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Separatorvlees

http://en.wikipedia.org/wiki/Mechanically_separated_meat

http://www.ontdekislam.nl/forum/viewtopic.php?t=66548

Ik las op een paar plaatsen op Net dat joodse zowel als islamitische schriftkundigen vraagtekens zetten bij de toelaatbaarheid van separatorvlees.

Minstens 1 halalvlees-producent op wereldniveau weigert het spul te verwerken .... ik vind naam en land zo gauw niet terug.

http://www.islamic-events.org/2011/03/mekkafood-halal/

http://www.nrcnext.nl/blog/2010/10/05/ra-ra-wat-is-dit/

Nog iets ter bevordering van de eetlust: trombine vleeslijm, een bloedproduct.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Trombine

http://www.keuringsdienst.nl/page/704/nl


Door Ronald Sorensen op 20:14 - Zondag, 18 september 2011

Ja af en toe vraag je jezelf inderdaad af in welk land we wonen of liever welke idioten ons voortdurend een schuldbesef willen aanpraten om zo aan de subsidiekraan te kunnen hangen.

Mijn overgrootvader is op zesjarige leeftijd aan boord van een schip gezet om nooit meer terug te keren!
De slavernij is in 1863 in ons land afgeschaft, maar de wet tegen kinderarbeid (Van Houten) werd in 1874 aangenomen.

Op TV is nu een serie over slavernij bezig, waarbij wordt aangekondigd dat slavernij het meest verzwegen onderwerp uit onze geschiedenis is. Er is een hele boekenkast over volgeschreven en een speciale hoogleraar, Peter Emmer (Leiden) voor benoemd!
Die betoogde overigens dat de matrozen aan boord het net zo slecht hadden als de slaven. Sterker nog bij schaarste werden de slaven ontzien volgens het kapitalistische principe slaven brengen geld op matrozen kosten geld.

Niet op letten dus die mensen die nu al decennia “weg met ons” roepen en die ondertussen de grenzen uit “barmhartigheid en solidariteit” hebben opengezet voor mensen die in hun heilige boek een handleiding kunnen vinden “hoe om te gaan met slaven” en die een profeet vereren die hele bevolkingsgroepen in slavernij liet wegvoeren!


Door Johan Klaassen op 19:08 - Zondag, 18 september 2011

Dan kennen we natuurlijk ook al de diverse moslimvriendelijke produkten zoals suiker, yoghurt(Campina), melk, koekjes en snoepjes(Haribo) en natuurlijk ook het halal vlees waar voor de islamieten duidelijk op staat dat er geen varkensbestanddelen in verwerkt zijn


Door Johan Klaassen op 19:05 - Zondag, 18 september 2011

Het begon al met onze Negerzoenen (die we sinds ze het politiek korrekte etiket ‘zoenen’ hebben gekregen niet meer kopen) De moorkoppen zullen ook wel spoedig een zachte dood sterven en alleen nog maar ‘koppen’ heten. Dan hebben we natuurlijk ook nog de Jodenkoeken. Wat die twee Kamerleden doen is spijkers op zeer laag water zoeken…..


Door willem1940 op 18:31 - Zondag, 18 september 2011

Beetje paradoxaal; als die afbeeldingen op de gouden koets zo over-duidelijk zijn dan spaar je er toch mooi een duur slavernij-museum mee uit?


Door Henk Rotterdam op 16:54 - Zondag, 18 september 2011

Het is gewon te krankzinnig voor woorden !!!
Nog even en ze halen de schilderijen uit de museums vanwege onze geschiedenis.
De nachtwacht in de opslag omdat ze geen vergunning hadden voor de samenkomst.
Het wordt tijd dat de SP en GL in de geschiedenisboeken staan als iets uit een ver verleden.

Weblog van Robert Simons

Robert is raadslid voor Leefbaar Rotterdam en woordvoerder bestuur en veiligheid.

Eerder verschenen in dit weblog

30 december 2013
Op naar een Leefbaar 2014!
23 oktober 2013
Een Pietluttige discussie
6 september 2012
Ik stem op een Rotterdammer!
10 februari 2012
De NS is volledig ontspoord!
29 oktober 2011
De zielige illegaal Mauro

Laatste nieuws