Home > Informatie > Nieuwsberichten
Donderdag, 09 augustus 2012

Bewoners Miltonstraat dupe van slecht onderhoud


De bewoners van de Miltonstraat klagen al geruime tijd over het onkruid in de straat. Pas na anderhalf jaar gaf het onderhoudsteam van de gemeente oproep aan hun gehoor maar heeft dit zo grof gedaan dat er schade is ontstaan aan de omgeving. Leefbaar Rotterdam raadslid Jolanda Ton vindt dit onbegrijpelijk en heeft hierover vragen gesteld aan het college.

Bij de onderhoudswerkzaamheden is gebruikgemaakt van een tractor. Er zijn diepe kuilen ontstaan en het trottoir is verzakt. Kinderen kunnen er nu niet meer spelen omdat de kans op valpartijen groot is. De bewoners hebben vervolgens verzocht aan Stadsontwikkeling en de Roteb om het onderhoud handmatig te verrichten maar helaas zonder resultaat.

Jolanda Ton wil van het college weten hoe het onderhoudspatroon valt te verklaren met het schoon en heel cijfer dat Rotterdam hanteert en waarom de bewoners anderhalf jaar hebben moeten wachten. Daarnaast vraagt Jolanda waarom er besloten is een grote tractor te gebruiken om het onderhoud te doen en wat er gedaan gaat worden aan de schade die ontstaan is. Ook wil ze weten wanneer er gestart wordt met het resterende onderhoud, op welke manier dit zal gebeuren en wil ze weten of er geschouwd wordt in de Miltonstraat.

Zie ook:
- Schriftelijke vragen onkruid Miltonstraat

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Inloggen

Heb je nog geen account? Klik dan hier om je eenmalig te registeren.

Of log snel en makkelijk in met je Facebook-account:
Login/Registreer

OPMERKING:
Wil je met je Facebook-account inloggen, maar heb je al een Leefbaar Rotterdam-account? Log dan eerst in zoals je dat normaal doet en koppel daarna je account aan je Facebook-account middels de blauwe knop op de homepage. Hiermee voorkom je dat je twee verschillende accounts krijgt.

Reacties


Door Pietrdam op 18:07 - Zaterdag, 11 augustus 2012

in Meerdere deelgemeente`s is dit een probleem,
het onkruit schiet snel de grond uit door het weer veel regen en ook zon , maar goed dat terzijde ook ik vind dat het onkruid sneller verwijderd moet worden om dat het zaad er van uitwaait.
Dit is nu goed werk voor de uitkerings gerechtige die niet aan het werk willen.
zie ook de Levie Vorstkade en het Lodewijk Pinchoff plein dat als maar groener aan het worden is ,hoe langer wachten met het op ruimen ervan hoe duurder dit gaat worden.

Laatste nieuws