[Standaard Website]

Vrijdag, november 27, 2020

Links Rotterdam ziet geen gevaar in moskee-internaten

Bron: Dagblad010

Behalve de PVV en Leefbaar Rotterdam wil geen enkele politieke partij in Rotterdam een beleidskader ontwikkelen om bestaande moskee-internaten waaraan volgens Leefbaar een luchtje hangt te kunnen sluiten.

Lees verder

Donderdag, november 26, 2020

Eerst geld zien, dan pas bestemmingsplan, vindt Leefbaar

Bron: Dagblad010. Door: Jan D. Swart

Robert Simons, de oud-bouwwethouder van Rotterdam en nestor van de gemeenteraad, zou het onverantwoordelijk vinden als er op basis van de laatste summiere informatie over de financiering van het nieuwe Feyenoord-stadion op 17 december al gestemd wordt over het definitieve bestemmingsplan voor het hele gebied Feyenoord City.

Lees verder

Dinsdag, november 24, 2020

MOE-landers toch lokaal registreren

Bron: De Telegraaf. Door: De Rotterdamse redactie

Er moet een Rotterdams registratiesysteem komen voor MOE-landers. Als in kaart wordt gebracht hoeveel arbeidsmigranten er zijn kan er beleid worden gemaakt om overlast tegen te gaan, zo stelt Leefbaar Rotterdam.

Lees verder

Maandag, november 23, 2020

Verbazing over tweede Avicenna

Bron: AD Rotterdams Dagblad. Door: Folkert van der Krol

Leefbaar Rotterdam is vol onbegrip over de tweede vestiging die het Avicenna College krijgt in Rotterdam-Noord. ,,Ik kende de wens, maar ben stomverbaasd dat dit alsnog gebeurt'', zegt raadslid Tanya Hoogwerf van de grootste oppositiepartij.

Lees verder

Vrijdag, november 20, 2020

Gebiedscommissies woedend na aankondiging komst drank- en drugsverslaafden

Bron: RTV Rijnmond

Leden van de gebiedscommissies Hoogvliet en IJsselmonde zijn woedend op wethouder Sven de Langen over de komst van cli├źnten van zorginstelling Antes in hun buurt. Het gaat om drank- en drugsverslaafden die moeten verhuizen vanwege sluiting van andere locaties. De gemeenteraad werd donderdagmiddag ge├»nformeerd, terwijl de bestuurders van niets wisten.

Lees verder

Donderdag, november 19, 2020

Raadsleden eisen actie na corruptieschandaal

Bron: AD Rotterdams Dagblad

De Rotterdamse politiek eist actie naar aanleiding van het 'pijnlijke' corruptieschandaal, waarbij ambtenaren de gemeente voor zeker 2 miljoen euro hebben getild.

Lees verderMeer nieuwsberichten...