[Standaard Website]

Woensdag, april 25, 2018

‘Zwarte lijst moskeeën met geld uit buitenland’

Bron: AD/Rotterdams Dagblad, dinsdag 24 april - door Monica Beek
Leefbaar?Rotterdam wil een zwarte lijst met islamitische instellingen die gefinancierd worden met buitenlands geld.

Lees verder

Vrijdag, april 20, 2018

Geert Koster geïnstalleerd als raadslid

Geert Koster (37) is donderdag geïnstalleerd als raadslid voor Leefbaar Rotterdam. Koster stond op plek 12 van de kandidatenlijst en is in het dagelijks leven advocaat en hoofd juridische zaken. “We zijn blij dat Geert onze fractie de aankomende jaren gaat versterken en zijn kennis en kunde gaat inzetten voor onze mooie stad”, aldus fractievoorzitter Joost Eerdmans.

Lees verder

Donderdag, april 19, 2018

‘Geen psychisch zieke bij oudere’

Bron: De Telegraaf, donderdag 19 april - door Maarten Ritman
Rotterdam moet met een motie vandaag worden gedwongen om geen patiënten met psychische klachten te huisvesten in verpleeghuis de Evenaar bij ouderen.

Lees verder

’School hoeft geen paleis voor sultan te zijn’

Bron: De Telegraaf, donderdag 19 april 2018 - door Maarten Ritman
De verbouwing van de islamitische middelbare school Avicenna College in Rotterdam heeft miljoenen euro’s extra gekost omdat er marmeren vloeren en kroonluchters in moesten. Leefbaar Rotterdam eist daarom nu geld terug.

Lees verder

Woensdag, april 18, 2018

Leefbaar vraagt debat aan over ernstige misstanden in De Leeuwenhoek

Leefbaar Rotterdam-raadsleden Michel van Elck en Caroline Aafjes hebben een debat aangevraagd over ernstige misstanden in verpleeghuis De Leeuwenhoek van Humanitas. In het afgelopen jaar zijn diverse bewoners door verzorgend personeel en medebewoners mishandeld. Dat blijkt uit onderzoek van Trouw. “We zijn geschokt. Ouderen moeten in een verpleeghuis veilig en waardig verzorgd worden”, aldus Van Elck.

Lees verder

Dinsdag, april 17, 2018

Bart-Joost van Rij stopt als raadslid

Bart-Joost van Rij stopt als raadslid voor Leefbaar Rotterdam. Hij wordt projectmanager bij de gemeente Rotterdam en gaat zich onder meer bezighouden met de verbouwing van museum Boijmans van Beuningen. De fractie van Leefbaar Rotterdam gaat hem missen en wenst hem veel succes in zijn nieuwe baan!

Lees verderMeer nieuwsberichten...