[Standaard Website]

Maandag, juli 22, 2019

Stadionplan Feyenoord opnieuw onder vuur: ‘Kans dat het doorgaat is fifty-fifty’

Bron: AD Rotterdams Dagblad. Door: Marcel Potters.

Het wordt straks een hete herfst voor Feyenoord City. De ‘rekenmeester van de raad’ Gerben Vreugdenhil (Leefbaar Rotterdam) denkt dat het een dubbeltje op z’n kant wordt voor een nieuw stadion op Zuid, zeker nu het maar blijft rommelen in de Kuip. ,,De kans dat het doorgaat is fifty-fifty.’’

Lees verder

Donderdag, juli 18, 2019

Leefbaar: ’In Rotterdam geen haatkalifaat’

Bron: De Telegraaf. Van: Maarten Ritman.

ROTTERDAM - Jihadgezinnen die terug willen keren naar Nederland moeten uit Rotterdam worden geweerd, eist Leefbaar Rotterdam.

Lees verder

Dinsdag, juli 09, 2019

Speech Joost Eerdmans VoorjaarsnotaVoorzitter,

Het brugklasjaar zit er bijna op. Verveeld zit de klas van meester Ahmed opeengepakt in het te krappe schoolbankje. De één speelt met zijn telefoon, de ander bladert lusteloos door wat paperassen. Hun gedachten dwalen af.

Lees verder

Dinsdag, juli 02, 2019

‘Train hotel in zien foute gast’

Bron: De Telegraaf. Door: Gerda Frankenhuis.

Rotterdam - Hotelpersoneel in Rotterdam moet getraind worden om mensenhandel of verdachte situaties met kinderen te herkennen. Het plan is van Leefbaar Rotterdam naar aanleiding van de verontruste vermissing van de 12-jarige Rotterdamse scholiere Hania die met een 49-jarige Amerikaan in het Hilton Hotel in de Maasstad bleek te zitten.

Lees verder

Donderdag, juni 27, 2019

’Fraudeurs moeten weg uit Rotterdam’

Bron: De Telegraaf. Door: Maarten Ritman.

Rotterdam - Bijstandsfraudeurs in Rotterdam die buitenlandse panden verzwijgen moeten door de gemeente geadviseerd worden te remigreren, stelt Leefbaar Rotterdam.

Lees verder

Dinsdag, juni 25, 2019

Bijstandsfraude niet terug te vorderen

Bron: De Telegraaf. Door: Maarten Ritman.

Rotterdam - Weer hangt Rotterdam een miljoenenstrop boven het hoofd na het niet kunnen terugvorderen van bijstandsfraude.

Lees verderMeer nieuwsberichten...