[Standaard Website]

Donderdag, oktober 22, 2020

Leefbaar Rotterdam zoekt nieuwe lijsttrekker!

Het bestuur van Leefbaar Rotterdam vraagt toppers met een Leefbaar hart om zich kandidaat te stellen als lijsttrekker. Als lijsttrekker voer je onze partij aan bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. De lijsttrekker gaat na de verkiezingen doorgaans verder als gemeenteraadslid en fractievoorzitter of, bij deelname aan het college van B&W, eventueel als wethouder.

Zondag, oktober 25, 2020

Wie helpt de biljarters uit IJsselmonde? Wie van de 3?

Bron: Dagblad010

Raadslid Michel van Elck van Leefbaar Rotterdam wil voorkomen dat de leden van de biljartvereniging IJsselmonde per 1 december dakloos worden en heeft een beroep gedaan op drie Rotterdamse wethouders tegelijk om ‘’alsdewiedeweerga’’ te helpen bij het vinden van een nieuwe locatie.

Lees verder

Zaterdag, oktober 24, 2020

Fonds met 50 miljoen voor Rotterdamse ondernemers

Bron: AD Rotterdams Dagblad

De banenmotor van onze economie, het midden- en kleinbedrijf, ligt deels aan het overheidsinfuus. Door de coronacrisis hebben veel zzp'ers en mkb'ers hun dromen moeten opgeven. Een klap voor de werkgelegenheid. Leefbaar Rotterdam en ondernemersorgani-saties pleiten daarom voor Het Ondernemersfonds Rotterdam.

Lees verder

Vrijdag, oktober 23, 2020

Leefbaar Rotterdam wil eind aan moslimintolerantie

Bron: De Telegraaf. Door: Rotterdamse redactie

Het Rotterdamse discriminatie- en racismebeleid moet op de schop na de onthoofding van de Franse leraar Samuel Patty. Leefbaar Rotterdam wil een einde maken aan de intolerantie van moslims.

Lees verder

Donderdag, oktober 15, 2020

Stop de vereenzaming!

Caroline Aafjes-van Aalst maakt zich grote zorgen dat, als gevolg van de tweede coronagolf, kwetsbare ouderen nog verder vereenzamen. Samen met Hart voor Den Haag en de Partij van de Ouderen Amsterdam heeft Leefbaar Rotterdam al meerdere keren haar zorgen geuit bij het stadsbestuur. De drie lokale partijen willen van hun stadsbesturen weten welke extra maatregelen genomen worden om de toenemende eenzaamheid het hoofd te bieden.

Lees verder

‘Hoopvol dat er echt iets verandert’

Bron: NRC Handelsblad. Door: Marjolein Kooyman

De cijfers voor huiselijk geweld stijgen. Onderzoek liet deze zomer zien dat de hulp een bureaucratische jungle is. Maar nieuwe samenwerking biedt hoop.

Lees verderMeer nieuwsberichten...