[Standaard Website]

Maandag, juni 26, 2017

Mo Anfal verlaat fractie Leefbaar Rotterdam

Leefbaar Rotterdam is maandagavond verrast door het onmiddellijke vertrek van raadslid Mo Anfal. Hij maakt de overstap naar de islam-partij NIDA. Partijleider Eerdmans en de fractie moesten het nieuws vernemen via berichtgeving in de media.

Lees verder

Woensdag, juni 21, 2017

Woonoverlast in Rotterdam gedaald

De aanpak Woonoverlast van wethouder Eerdmans (Veiligheid, Leefbaar Rotterdam) blijkt doeltreffend. Het aantal woonoverlastzaken is afgelopen jaar aanzienlijk verminderd. Dat blijkt uit het jaarverslag Woonoverlast 2016 van de gemeente. In 6 maanden tijd werd 79% van de meest ernstige woonoverlast beëindigd.

Lees verder

Dinsdag, juni 20, 2017

Alliantie LR & FvD bekrachtigd!

De alliantie tussen Leefbaar Rotterdam en het Forum voor Democratie is bekrachtigd. Tijdens een extra ledenvergadering vanavond stemden de Leefbaren vóór samenwerking. “Ik ben blij dat ook onze leden kiezen voor een constructieve samenwerking op rechts. We moeten de krachten bundelen, niet elkaar versplinteren”, aldus partijleider Joost Eerdmans.

Lees verder

‘Prima te kanen, het eten dat bajesklanten dagelijks krijgen’

Bron: AD/Rotterdams Dagblad, 20 juni 2017 - door Dénis van Vliet. Foto: Sannen Donders.
Bajesvoedsel goor? Welnee, zegt Dries Mosch. Het Leefbaar Rotterdam-raadslid liet zich opsluiten in PI De Schie nadat hij had gelezen dat daar veel eten wordt weggegooid.

Lees verder

Maandag, juni 19, 2017

‘Het geld van penningmeester Noord Bruist moet terug!’

De penningmeester van stichting Noord Bruist, die met gemeentesubsidies jaarlijks een muziek- en dansfestival organiseert, moest afgelopen vrijdag in Amsterdam voor de rechter verschijnen. Ze wordt ervan verdacht 63.325 euro te hebben verduisterd. Leefbaar Rotterdam wil dat het geld tot op de laatste cent wordt terugbetaald.

Lees verder

Vrijdag, juni 16, 2017

Leefbaar: jongerenterreur in Grasbuurt moet stoppen!

Donderdag pleitte Leefbaar-raadslid Lars Sørensen in de gemeenteraad voor een hardere aanpak van hangjongeren in de Grasbuurt in Ommoord. Buurtbewoners klagen al lange tijd over overlast, vernieling en bedreiging. Jongeren dealen drugs, spugen op straat en gedragen zich agressief tegenover de veelal oudere bewoners. Onacceptabel vindt Leefbaar Rotterdam.

Lees verderMeer nieuwsberichten...