[Standaard Website]

Vrijdag, juni 22, 2018

Oosterflank stemt massaal TEGEN plan De Evenaar

Inwoners van Oosterflank hebben zich in een digitale meningspeiling massaal uitgesproken tegen het plan van wethouder Sven de Langen (CDA) om personen met psychische aandoeningen te huisvesten in verzorgingshuis De Evenaar. Dat heeft de gebiedscommissie Prins Alexander gisterenavond bekendgemaakt. “Het zou volstrekt belachelijk en ondemocratisch zijn als wethouder De Langen nu geen streep zet door dit onnozele plan”, aldus Leefbaar-raadslid Michel van Elck, die zich al maanden samen met bewoners tegen het rampzalige voornemen verzet.

Lees verder

Woensdag, juni 20, 2018

Leefbaar trekt aan de bel over overlast De Hoeksteen

Bron: AD/Rotterdams Dagblad, 20 juni 2018 - door Salwa van der Gaag
Geluidsoverlast, verwarde bewoners die naakt door de gang lopen en drankmisbruik. Volgens Leefbaar Rotterdam is het kwalijk gesteld in seniorencomplex De Hoeksteen in de Rotterdamse wijk Oosterflank.

Lees verder

Maandag, juni 18, 2018

Leefbaar Rotterdam zoekt allround communicatiemedewerker!

De fractie van Leefbaar Rotterdam zoekt naar een allround communicatiemedewerker. Ben jij geïnteresseerd in politiek en op zoek naar een boeiende baan waarbij geen dag hetzelfde is? En heb jij hart voor Leefbaar Rotterdam? Lees dan snel verder!

Lees verder

Maandag, juni 11, 2018

Terugkijken: Eerdmans is Witteman de baas

In het programma Buitenhof viel presentator Paul Witteman zondag volledig door de mand. Als hij Joost Eerdmans aanvalt op te felle campagne-uitspraken weet hij geen één voorbeeld te noemen. "Meneer Witteman, dit is het nakwaken van linkse partijen, die coûte que coûte, hoeveel zetels wij ook hadden gehaald, niet met Leefbaar Rotterdam willen werken", aldus Eerdmans. Bekijk het fragment hier terug.

Lees verder

Maandag, juni 04, 2018

Buitenspel zetten Leefbaar bespottelijk en gênant

Fractievoorzitter Joost Eerdmans heeft er geen goed woord voor over dat Leefbaar Rotterdam, de met afstand grootste partij, buitenspel is gezet en niet mag meepraten over een nieuw stadsbestuur. “De bijna 50.000 kiezers die op ons hebben gestemd worden gewoon keihard aan de kant gezet. Ordinair uitsluiten is het nieuwe verbinden”, aldus Eerdmans.

Lees verder

Woensdag, mei 30, 2018

Korte lontjes in Turks consulaat

Leefbaar Rotterdam heeft samen met het CDA en de VVD een debat aangevraagd over de vechtpartij die gisteren plaatsvond in het Turks consulaat aan de Schiedamse Vest. Leefbaar-raadslid Tanya Hoogwerf is helemaal klaar met de Turkse stammenstrijd die de stad teistert en wil tekst en uitleg van burgemeester Aboutaleb over de rol van het consulaat.

Lees verderMeer nieuwsberichten...