[Standaard Website]

Dinsdag, juli 24, 2018

Vragen over brand bij recyclingbedrijf Renewi

Na de zesde brand in amper twee jaar tijd stellen Leefbaar raadsleden Geert Koster en Caroline Aafjes vragen over de veiligheidscultuur bij het recyclingbedrijf. Renewi heeft van de provincie Zuid-Holland toestemming gekregen om uit te breiden, maar Leefbaar is daar niet gerust op.

Lees verder

Dinsdag, juli 17, 2018

‘Geen vreemdelingenopvang meer in stad’

Bron: De Telegraaf, 17 juli 2018. Door Maarten Ritman.
De miljoenen kostende opvang van illegalen mag niet meer in Rotterdam worden gedaan. Dat stelt Leefbaar Rotterdam.

Lees verder

Donderdag, juli 05, 2018

Leefbaar boycot installatie monstercoalitie

Uit protest tegen het uitsluiten van vijftigduizend kiezers van Leefbaar Rotterdam, blijven onze elf zetels vandaag leeg tijdens de installatie van de nieuwe monstercoalitie. Lees hieronder de verklaring van fractievoorzitter Joost Eerdmans.

Lees verder

Donderdag, juni 28, 2018

‘Islamitische enclaves weg’

Bron: De Telegraaf, 28 juni 2018 - door Maarten Ritman
De islamitische enclaves in Rotterdam moeten worden ontmanteld om radicalisering en terrorisme tegen te gaan. Leefbaar Rotterdam dient daarvoor vandaag een initiatiefnota in.

Lees verder

Dinsdag, juni 26, 2018

Links handjeklap-akkoord grote stap terug voor Rotterdam

Drie weken na het uitsluiten van vijftigduizend Leefbaar Rotterdam-kiezers, presenteerde het linkse monsterverbond van VVD, GroenLinks, PvdA, D66, CDA en CU/SGP vandaag het nieuwe Rotterdamse coalitieakkoord. "Een handjeklap-akkoord dat niet aansluit bij de dagelijkse belevingswereld van de Rotterdammers", aldus partijleider en fractievoorzitter Joost Eerdmans.

Lees verder

Vrijdag, juni 22, 2018

Oosterflank stemt massaal TEGEN plan De Evenaar

Inwoners van Oosterflank hebben zich in een digitale meningspeiling massaal uitgesproken tegen het plan van wethouder Sven de Langen (CDA) om personen met psychische aandoeningen te huisvesten in verzorgingshuis De Evenaar. Dat heeft de gebiedscommissie Prins Alexander gisterenavond bekendgemaakt. “Het zou volstrekt belachelijk en ondemocratisch zijn als wethouder De Langen nu geen streep zet door dit onnozele plan”, aldus Leefbaar-raadslid Michel van Elck, die zich al maanden samen met bewoners tegen het rampzalige voornemen verzet.

Lees verderMeer nieuwsberichten...