[Standaard Website]

Donderdag, december 12, 2019

De wachttijden blijven nog fors: WMO-aanvragen niet op orde

Bron: De Telegraaf. Door: Maarten Ritman.

Rotterdam - Vlak voor de jaarwisseling heeft Rotterdam nog steeds te lange wachttijden voor WMO-aanvragen, terwijl nog dit jaar de achterstanden zouden zijn ingelopen.

Lees verder

Dinsdag, december 10, 2019

’Zorgkorporaal’ voor doorverwijzing juiste zorg

Bron: De Telegraaf. Door: Maarten Ritman.

Rotterdam - Er moet een zogeheten zorgkorporaal komen in Rotterdam om kwetsbare mensen snel door te kunnen verwijzen naar de juiste zorg.

Lees verder

Leefbaar Rotterdam komt met eigen klimaatplannen: thorium en waterstof

Bron: RTV Rijnmond.

Leefbaar Rotterdam presenteert dinsdag haar klimaatstandpunten met bijbehorende plannen. Met de plannen wil de partij minder inzetten op massale klimaataanpak en zich meer richten op al bestaande oplossingen die volgens Leefbaar betaalbaarder en realistischer zijn dan de plannen van het huidige college.

Lees verder

Maandag, december 09, 2019

Eline Duijm Wickerhoff nieuw raadslid Leefbaar RotterdamDe fractie van Leefbaar Rotterdam verwelkomt een nieuwe collega. Tijdens de raadsvergadering van aanstaande donderdag zal Eline Duijm Wickerhoff als raadslid worden geïnstalleerd. Zij volgt Maarten Struijvenberg op die als wethouder in Capelle aan den IJssel aan de slag gaat.

Lees verder

Woensdag, december 04, 2019

’Stop de overlast van bedelaars’

Bron: De Telegraaf. Door: Maarten Ritman.

Rotterdam - Bedelaars moeten per direct worden aangepakt in Rotterdam. Zowel Leefbaar Rotterdam als Denk zijn het zat dat burgemeester Ahmed Aboutaleb weigert in te grijpen.

Lees verder

Donderdag, november 28, 2019

Maximum aantal verslaafden en psychiatrisch patiënten in ouderenflats

Bron: AD Rotterdams Dagblad. Door: Adrianne de Koning.

In Rotterdamse ouderenflats mogen voortaan een maximum aan bewoners met psychische of verslavingsproblemen wonen. De gemeenteraad nam vanavond met een klein verschil een voorstel van Leefbaar Rotterdam aan, ondanks forse kritiek op dit voorstel.

Lees verderMeer nieuwsberichten...