[Standaard Website]

Maandag, februari 04, 2019

Leefbaar Rotterdam zoekt communicatiemedewerker

De fractie van Leefbaar Rotterdam is per direct op zoek naar een communicatiemedewerker. Ben jij geïnteresseerd in politiek en op zoek naar een boeiende baan waarbij geen dag hetzelfde is? En heb jij hart voor Leefbaar Rotterdam? Lees dan snel verder!

Lees verder

Donderdag, februari 07, 2019

‘Effect nihil, kosten immens’

Bron: NRC Handelsblad, 7 februari 2019.
De plannen van wethouder Arno Bonte en dit college voor de energietransitie zijn niet reëel en schadelijk voor de Rotterdamse economie, vinden Leefbaar Rotterdam-raadsleden Robert Simons en Geert Koster.

Lees verder

Dinsdag, februari 05, 2019

Leefbaar Rotterdam reageert op vertrek wethouder Visser

Leefbaar Rotterdam heeft kennisgenomen van het onvermijdelijke vertrek van D66-wethouder Adriaan Visser. De Leefbaar-fractie wil de vervolgstappen naar aanleiding van het lekken van geheime informatie inzake het Schiekadeblok door Visser in de gemeenteraad bespreken. Daarnaast moet een tijdelijke pas op de plaats worden gemaakt met betrekking tot de grote dossiers waarvoor Visser tot vandaag verantwoordelijk was.

Lees verder

Vrijdag, februari 01, 2019

Actieplan veiligheid op scholen dankzij Leefbaar Rotterdam

Gisteren besprak de Rotterdamse gemeenteraad het onderwijsbeleid voor de komende jaren. Met drie aangenomen moties wist Leefbaar Rotterdam een flinke stempel te drukken. Zo moet de wethouder onder andere aan de slag met een actieplan om de veiligheid in en rond Rotterdamse scholen te verbeteren. Een mooi succes in de week waarin Rotterdam in het nieuws kwam door een 14-jarige jongen die met een vuurwapen op school verscheen.

Lees verder

Donderdag, januari 24, 2019

Rotterdam Expert Panel: FvD grootste bij Provinciale Statenverkiezingen


De resultaten van de 44e editie van het Rotterdam Expert Panel (REP) zijn bekend. Dit keer vroegen we de deelnemers onder andere welke partij zij van plan zijn hun stem te geven bij de Provinciale Statenverkiezingen van 20 maart. De uitkomst is helder: als het aan de panelleden ligt wordt Forum voor Democratie met bijna 40 procent veruit de grootste partij.

Lees verder

Zaterdag, januari 19, 2019

Terugblik op geslaagde nieuwjaarsreceptie

Afgelopen zondag vierde Leefbaar Rotterdam haar traditionele nieuwjaarsreceptie. In Café De Gouden Leeuw, in de schaduw van de Van Brienenoordbrug in het mooie IJsselmonde, werd geproost op 2019 en de aftrap gegeven van het nieuwe politieke jaar. Een jaar waarin de wankele Rotterdamse monstercoalitie van VVD, PvdA, D66, GroenLinks, CDA en CU/SGP zijn borst nat kan maken.

Lees verderMeer nieuwsberichten...