[Standaard Website]

Dinsdag, januari 21, 2020

Column Geert Koster: Kopzorgen over het Rotterdams klimaatakkoordTeveel onzekerheid voor de werkgelegenheid en de economie; de oneerlijk verdeelde druk die tot onnodige last voor de Rotterdammers leidt; het onnodig afschrijven van gas en het ontbreken van een totaalvisie op de energiemix. Het zijn onze belangrijkste kritiekpunten op het recent door wethouder Arno Bonte (Groen Links) gepresenteerde klimaatakkoord.

Lees verder

Vrijdag, januari 17, 2020

Overlast junks in Oude Westen

Bron: De Telegraaf, 17 januari 2020

De overlast van junks en dealers in het Oude Westen in Rotterdam loopt de spuigaten uit en Leefbaar Rotterdam eist dat het stadsbestuur ingrijpt.

Lees verder

Donderdag, januari 16, 2020

Tanya Hoogwerf: ‘Jongeren spreken over jeugdhulp’

Bron: AD Rotterdams Dagblad. Door: Adrianne de Koning.

Rotterdam moet minstens twee keer per jaar met jongeren, ouders, advocaten, kinderrechters en andere betrokkenen spreken om te horen hoe het gaat met de jeugdhulp. Dit voorstel van Tanya Hoogwerf (Leefbaar) krijgt veel steun van andere raadsleden.

Lees verder

Woensdag, januari 15, 2020

Tanya Hoogwerf: Bijeenkomst ’schimmig’

Bron: De Telegraaf. Door: De Rotterdamse redactie.

Rotterdam - Er moet een onafhankelijke waarnemer worden gestuurd naar een voorbereidingsbijeenkomst voor moskeebestuurders in Rotterdam voorafgaand aan een parlementaire enquête.

Lees verder

Maandag, januari 13, 2020

Speech Joost Eerdmans Nieuwjaarsreceptie Leefbaar RotterdamOp 12 januari hield Leefbaar Rotterdam zijn nieuwjaarsreceptie in Restaurant Wilskracht. Partijleider Joost Eerdmans hield hier ook z'n nieuwjaarstoespraak. Het politieke jaar 2019 maar ook aankomende dossiers kwamen aan bod. Bekijk hier de volledige speech.

Lees verder

Woensdag, januari 08, 2020

Leefbaar: Rotterdam is een vuilnisbelt

Bron: AD Rotterdams Dagblad

Rotterdam - Leefbaar Rotterdam wil een raadsdebat over het gemeentelijke afvalbeleid. Volgens de oppositiepartij wordt er rond de feestdagen minder vaak en op andere dagen afval opgehaald.

Lees verderMeer nieuwsberichten...