Home > Informatie > Nieuwsberichten
Woensdag, 10 mei 2017

Strijdbare Rotterdammers gezocht!


Heb jij hart voor Rotterdam? Ben je integer en eerlijk? Zeg je wat je denkt en doe je wat je zegt? Ga je problemen niet uit de weg, maar los je ze liever op? Meld je dan snel aan als kandidaat voor de gemeenteraad en/of gebiedscommissie!

Leefbaar Rotterdam knokt al 15 jaar voor een schoon, heel en veilig Rotterdam. Mede dankzij onze inspanningen zit de stad weer in de lift. Niet door aan de zijlijn te staan, maar door onze verantwoordelijkheid te nemen en de stad te besturen. En met resultaat! Rotterdam wordt veiliger, de woonlasten gaan omlaag, ouderen krijgen meer aandacht en integratie staat weer stevig op de politieke agenda. 

Om dit succes uit te bouwen zijn wij op zoek naar strijdbare Rotterdammers die zich willen kandideren voor de gemeenteraad en/of de gebiedscommissie. Ben jij iemand die de straat op gaat en de problemen van de wijkbewoners onder de aandacht brengt? Of ben je juist iemand die problemen praktisch oplost en omzet in daadkrachtig beleid? In beide gevallen nodigt Leefbaar Rotterdam je van harte uit om je aan te melden!

Meld je aan!
Stuur voor 15 september 2017 je motivatiebrief met CV naar:
Leefbaar Rotterdam, t.a.v. de selectiecommissie, postbus 2565, 3000 CN Rotterdam of e-mail naar .. Geef in je motivatiebrief duidelijk aan of je je kandidaat wilt stellen voor de gemeenteraad en/of de gebiedscommissie.

Wil je liever eerst wat meer informatie? Bel dan naar 010 - 26 739 45 en vraag naar partijvoorzitter Robert Simons of kijk op onze website.

Laatste nieuws