Home > Informatie > Nieuwsberichten
Dinsdag, 19 maart 2019

Rotterdammers, stem Forum voor Democratie!


Leefbaar Rotterdam roept de Rotterdamse kiezers op om woensdag bij de Provinciale Statenverkiezingen op Forum voor Democratie te stemmen. “Na jaren van open grenzen, stijgende lasten, afbraak van de zorg en het monddood maken van de burgers onder premier Rutte snakt dit land naar verandering. Forum voor Democratie, een frisse club met lef, goede ideeën en dito mensen, is dé partij die hiervoor kan gaan zorgen”, aldus Leefbaar-partijleider Joost Eerdmans.

Via de Provinciale Staten wordt ook de Eerste Kamer gekozen. Dat maakt een stem op Forum voor Democratie, dat Leefbaar Rotterdam vorig jaar steunde bij de gemeenteraadsverkiezingen in Rotterdam, van extra groot belang. Premier Rutte heeft de kiezers in de kou gezet. Veel beloften, van een streng immigratiebeleid tot lastenverlichting, zijn keer op keer niets waard gebleken. Het kabinet met VVD en CDA loopt aan de leiband van GroenLinks en staat op het punt megalomane en miljardenverslindende klimaatplannen bij de Nederlandse burger door de strot te duwen. “Deze waanzin zal ook een grote financiële strop betekenen voor ontzettend veel Rotterdammers. Het is dan ook cruciaal dat het gezond verstand terugkeert en de plannen van dit kabinet in de Eerste Kamer worden afgestopt”, zo stelt Eerdmans.

Voor Leefbaar Rotterdam is Forum voor Democratie bij uitstek de partij die hiervoor kan gaan zorgen. Eerdmans: “We trekken nu al bijna twee jaar met Forum op en zijn onder de indruk van de imponerende groei en professionaliteit van deze partij. Het is een bruisende club met goede mensen die niet alleen de vinger op de zere plek durven te leggen, maar ook in staat zijn om écht voor verandering te zorgen en Nederland terug te geven aan de burgers. Wij hopen van harte dat vele Rotterdammers morgen Forum voor Democratie zullen stemmen en hen een klinkende verkiezingszege zullen bezorgen”.

Laatste nieuws