Home > Informatie > Nieuwsberichten
Woensdag, 15 juli 2015

Ronald Sørensen start college over gedachtegoed Fortuyn


Wie zich altijd al heeft willen verdiepen in de ideeën van Pim Fortuyn, kan dit najaar zijn hart ophalen. Oprichter en oud-fractievoorzitter van Leefbaar Rotterdam Ronald Sørensen start in september voor partijleden een uniek college over het gedachtegoed van Pim Fortuyn.

Informatief en gezellig college
“Het college wordt informatief en gezellig, duurt anderhalf uur en wordt afgewisseld met divers beeld- en audiomateriaal van Pim. Daar vertel ik over en gaan we met elkaar over in gesprek. Geïnteresseerden die de smaak te pakken krijgen en meer willen weten, kunnen zich inschrijven voor een verdiepend college. Met een kleiner gezelschap kijken we dan hoe de ideeën van Pim toepasbaar zijn op de gemeentepolitiek, maar ook de provinciale en landelijke politiek”, aldus Sørensen.

Fantastisch initiatief
Fractievoorzitter van Leefbaar Rotterdam Anton Molenaar vindt het college een fantastisch initiatief. “Er is veel over Fortuyn geschreven, maar nog niemand heeft over zijn gedachtegoed gedoceerd. Ronald heeft Fortuyn persoonlijk gekend en is jarenlang docent geweest. Dat valt nu mooi samen.” Molenaar roept alle partijleden op zich voor het college in te schrijven. “Als Ronald begint te vertellen, ben je van begin tot eind geboeid. De rol van docent is hem op het lijf geschreven.”

Schrijf in!
Het eerste college start woensdag 16 september (20:00 tot 21:30 uur) en vindt plaats op het stadhuis aan de Coolsingel. Er is plaats voor max. 25 personen. Bent u lid van Leefbaar Rotterdam en wil u zich inschrijven voor het college? Stuur dan uw naam, adresgegevens en telefoonnummer o.v.v. ‘Fortuyn College’ naar ..

Vragen
Voor vragen kunt u contact opnemen met communicatiemedewerker Leon Stooker, bereikbaar via . of 010 – 26 716 07.

Dossier: pimrelated

Dossier: Anton Molenaar

Dossier: Pim Fortuyn

Dossier: Ronald Sorensen

Laatste nieuws