Home > Informatie > Nieuwsberichten
Dinsdag, 28 januari 2020

Raadslid Gerben Vreugdenhil neemt afscheid van de gemeenteraad
Gerben Vreugdenhil heeft besloten om zijn raadszetel op te geven. Gerben gaat per 24 februari 2020 aan de slag als Financieel Directeur bij het Warmtebedrijf Rotterdam. Leefbaar Rotterdam vindt het jammer om Gerben te moeten missen. Tegelijkertijd zijn we blij dat Gerben, met al zijn financiële kennis en kunde, de Rotterdammers op deze manier kan gaan dienen.

Gerben Vreugdenhil: “Het doet mij pijn om na zes jaar afscheid te nemen van de gemeenteraad en van mijn fractiegenoten van Leefbaar Rotterdam in het bijzonder. Ik ben raadslid geworden om op te komen voor Rotterdammers en ik denk oprecht dat ik mij op deze nieuwe plek nog nuttiger kan maken voor onze mooie stad.”

Fractievoorzitter Joost Eerdmans: “Gerben heeft zich altijd met veel passie en overtuiging ingezet voor de partij. Met zijn financiële kennis wist hij de dossiers binnen zijn portefeuille altijd goed te toetsen en doorgronden, hetgeen hem dit jaar nog de titel ‘Politicus van het Jaar’ opleverde. Naast dat we het ontzettend jammer vinden dat Gerben de fractie verlaat, zijn we tegelijkertijd blij dat we weer iemand met een groot Leefbaar-hart op een toppositie mogen afleveren.”

Gerben zal tijdens de gemeenteraadsvergadering van 20 februari a.s. afscheid nemen van de gemeenteraad.

Laatste nieuws