Home > Informatie > Nieuwsberichten
Vrijdag, 02 maart 2018

LR organiseert rally met FVD. Bestel NU je ticket!


Leefbaar Rotterdam organiseert op vrijdag 16 maart in Poppodium Annabel een spectaculaire verkiezingsrally. Het wordt een feestelijke avond met speeches van lijsttrekker Joost Eerdmans, Forum voor Democratie-leider en alliantiepartner Thierry Baudet, oprichter van Leefbaar Rotterdam Ronald Sörensen en muziekoptredens. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

We roepen iedereen die Leefbaar Rotterdam een warm hart toedraagt op dit slotspektakel van de campagne bij te wonen. Samen zetten we de eindsprint in naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart!

Joost Eerdmans: “Het wordt een heerlijk Rotterdams feest, maar ook met een serieuze boodschap. We willen dat iedereen zich realiseert voor welke keuze onze mooie stad staat op 21 maart. Wordt het Leefbaar of het links-islamitische blok? Gaat Rotterdam verder vooruit of terug naar de tijd dat we de slechte lijstjes aanvoerden? Er staat veel op het spel. Daarom is het belangrijk dat Leefbaar Rotterdam opnieuw de grootste partij wordt en de stad kan besturen.”

De avond wordt muzikaal omlijst door verschillende artiesten, waaronder DJ Leroy Sendar, Tomas Delfgaauw en Jari Esbeukman.

Bestel NU je ticket!
Toegang is uitsluitend mogelijk op vertoon van een ticket (€5 excl. servicekosten). Tickets zijn verkrijgbaar via deze link.

Wat: Rally voor Rotterdam
Wanneer: vrijdag 16 maart 2018, 19:30-21:00 uur (inloop 18:30 uur)
Waar: Poppodium Annabel, Schiestraat 20, 3013 AH Rotterdam

Laatste nieuws