Home > Informatie > Nieuwsberichten
Donderdag, 22 oktober 2020

Leefbaar Rotterdam zoekt nieuwe lijsttrekker!


Het bestuur van Leefbaar Rotterdam vraagt toppers met een Leefbaar hart om zich kandidaat te stellen als lijsttrekker. Als lijsttrekker voer je onze partij aan bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. De lijsttrekker gaat na de verkiezingen doorgaans verder als gemeenteraadslid en fractievoorzitter of, bij deelname aan het college van B&W, eventueel als wethouder.

Je hebt hart voor onze mooie stad en stroopt graag de mouwen op om de stad voor alle Rotterdammers leefbaarder, schoner en veiliger te maken. Dit met als doel om jong en oud een fijne toekomst te bieden in onze mooie stad. Daarom vind je dat Leefbaar Rotterdam een stevige positie nodig heeft in de Rotterdamse politiek.

Onze huidige partijleider Joost Eerdmans heeft eerder aangegeven bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen niet opnieuw onze lijst aan te voeren.

Het bestuur van Leefbaar Rotterdam zal kandidaten die voldoen aan het door ons gewenste profiel uitnodigen voor gesprekken. Uiteindelijk zal één kandidaat worden voorgedragen aan de leden tijdens onze ALV van september/oktober 2021.

Wie zoeken wij:
Ben jij een authentieke, pragmatische en benaderbare Rotterdammer met gevoel voor humor, (enige) media-ervaring en uiteraard - veel affiniteit met de standpunten van Leefbaar Rotterdam? Ben jij degene die Leefbaar Rotterdam een stevige plek in het Rotterdamse bestuur gaat bezorgen? Stuur ons dan voor 1 december 2020 jouw motivatie en cv: .

Laatste nieuws