Home > Informatie > Nieuwsberichten
Maandag, 04 februari 2019

Leefbaar Rotterdam zoekt communicatiemedewerker


De fractie van Leefbaar Rotterdam is per direct op zoek naar een communicatiemedewerker. Ben jij geïnteresseerd in politiek en op zoek naar een boeiende baan waarbij geen dag hetzelfde is? En heb jij hart voor Leefbaar Rotterdam? Lees dan snel verder!

De sollicitatieprocedure is vormgegeven aan de hand van de twee onderstaande vacatures: allround communicatiemedewerker en creatieve communicatiemedewerker. Ben je geïnteresseerd in één of beide vacatures? Stuur je sollicitatiebrief en CV dan voor 1 maart naar . t.a.v. Simon Ceulemans. Geef hierbij duidelijk aan op welke vacature je solliciteert. Ook als je vragen over de vacatures hebt zien we je bericht graag tegemoet.


ALLROUND COMMUNICATIEMEDEWERKER

Wie ben je?
Je hebt HBO werk- en denkniveau. Je hebt een afgeronde opleiding communicatie/journalistiek en/of relevante werkervaring op deze terreinen. Social media kennen voor jou geen geheimen en je blijft graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Je hebt geen negen-tot-vijf-mentaliteit, bent stressbestendig, hebt een proactieve werkhouding en bent flexibel. Uiteraard heb je affiniteit met het gedachtegoed van Leefbaar Rotterdam.

Wat kun je?
Je hebt ervaring met videocontent en kunt monteren (iMovie of Adobe Premiére). Je draait je hand niet om voor het maken van infographics, online banners en flyers (Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign). Je hebt ervaring met CMS-systemen. Ervaring met Google Analytics, SEO en social media advertising is een pré. Natuurlijk heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de communicatie van de fractie in alle opzichten. Dat houdt in dat je onze website en social media kanalen (Facebook, Twitter, Instagram) beheert, nieuws- en persberichten opstelt, vlogs met onze raadsleden opneemt, filmpjes produceert en de nieuwsbrief voor onze leden (vanuit Mailchimp) verzorgt. Tevens dien je als contactpersoon voor de pers en help je onze raadsleden bij het voorbereiden van mediaoptredens.

Wat bieden wij?
Een 32-urige werkweek te midden van een hardwerkend, maar gezellig en informeel team van jonge collega’s. Je krijgt alle ruimte om zelfstandig te werk te gaan, fractieleden actief te benaderen met initiatieven en jezelf te ontplooien. Uiteraard bieden wij een passend salaris.


CREATIEVE COMMUNICATIEMEDEWERKER

Wie ben je?
Je hebt sterke grafische vaardigheden en (volgt) een opleiding of hebt relevante werkervaring in die richting. Social media kennen voor jou geen geheimen en je blijft graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Je hebt geen negen-tot-vijf-mentaliteit, bent stressbestendig, hebt een proactieve werkhouding en bent flexibel. Uiteraard heb je affiniteit met het gedachtegoed van Leefbaar Rotterdam.

Wat kun je?
Je hebt ervaring met videocontent en kunt monteren (iMovie of Adobe Premiére). Je draait je hand niet om voor het maken van infographics, GIFs, online banners en flyers en beheerst, natuurlijk naast Officie, de programma’s die hiervoor noodzakelijk zijn (Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign). Je hebt ervaring met CMS-systemen. Ervaring met Google Analytics, SEO en social media advertising is een pré. Natuurlijk heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de uitstraling van de fractie naar buiten toe. Dat houdt in dat je onze website en social media kanalen (Facebook, Twitter, Instagram) beheert, online banners, flyers, GIFs en infographics creëert, vlogs met onze raadsleden opneemt, filmpjes opneemt en bewerkt en de nieuwsbrief voor onze leden (vanuit Mailchimp) verzorgt.

Wat bieden wij?
Een 24-urige werkweek te midden van een hardwerkend, maar gezellig en informeel team van jonge collega’s. Je krijgt alle ruimte om zelfstandig te werk te gaan, fractieleden actief te benaderen met initiatieven en jezelf te ontplooien. Uiteraard bieden wij een passend salaris.

Laatste nieuws