Home > Informatie > Nieuwsberichten
Vrijdag, 24 juli 2020

Bekijk hier de hoogtepunten van de Voorjaarsbrief


Bij de behandeling van de Voorjaarsbrief passeerden verschillende onderwerpen de revue. Zo kwam o.a. het immense begrotingstekort van maar liefst 110 miljoen ter sprake. Ook stond het groene circus genaamd de energietransitie centraal. Volgens het stadsbestuur komen hier maar liefst 80.000 banen uit voort! Daar wilden wij natuurlijk het fijne van weten. Klik hieronder voor alle hoogtepunten.

Voor 110 miljoen gaat het stadsbestuur dit jaar het schip in, waarvan ruim 57 miljoen niks met Corona te maken heeft. Daarom is Leefbaar Rotterdam van mening: snel snijden in je linkse hobby’s zoals het idiote plan om heel Rotterdam van het schone gas af te halen!

In Rotterdam is er een ander probleem ontstaan: D66. Duidelijkheid en stevigheid stond in onze stad voorop sinds Pim Fortuyn, maar heeft inmiddels plaatsgemaakt voor een soort politie-is-verdacht-anarchie. Rug recht houden burgemeester svp!

 

De 260 meter hoge proefwindturbine Haliade X op de Maasvlakte gaat volgens wethouder Barbara Kathmann (PvdA) in Rotterdam vele banen opleveren. Fractievoorzitter Joost Eerdmans is er even ingedoken! De feiten liggen toch net even anders.. De Haliade X is geenszins een banenmotor!

 

Chef Crisisherstel Barbara Kathmann heeft geen idee waar haar zogenaamde 80.000 transitiebanen terecht gaan komen en blijft grossieren in vaagheden. Daarom vroeg fractievoorzitter Joost Eerdmans maar een uitgesplitst overzicht aan de wethouder. Wordt dus vervolgd.

 

Laatste nieuws