Leefbaar Rotterdam on tour! - Lombardijen


IJsselmonde

Veiligheid op straat, zwerfvuil en woonoverlast; het zijn thema’s die veelvuldig de revue passeren. Waar we ook zijn in Rotterdam; mensen maken zich zorgen. Leefbaar Rotterdam hoort deze geluiden ook en wil graag het fijne ervan weten. Daarom komen we naar u toe met Leefbaar Rotterdam on tour! Heeft u dringende vragen over zaken die in de wijk of stad spelen? Of wilt u uw zorgen op tafel leggen? U bepaalt de agenda van de avond! Dan gaan wij luisteren naar uw zorgen en kijken of er iets aan gedaan kan worden! Een aantal raads- en gebiedscommissieleden zal aanwezig zijn om naar uw ervaringen te luisteren. Hieronder ziet u waar, wanneer en hoelaat u welkom bent.

“Lombardijen is een wijk met vele gezichten. Van het groene Spinozapark tot aan de hectiek van de Pascal- en Spinozaweg. Toch leven er veel zorgen bij de bewoners op het gebied van schoon, heel en veilig. Niet gek met een VVD-wethouder die 35 miljoen heeft bezuinigd op de buitenruimte!

Het stadsbestuur pompt zonder moeite honderden miljoenen naar de energietransitie, maar vergeet de prioriteiten van de inwoners. De mensen willen gewoon een schone en veilige stad!

De recent uitgekomen veiligheidsindex is dan ook klip en klaar: de inwoners van Lombardijen voelen zich onveiliger t.o.v. voorgaande jaren! Dat baart ons van Leefbaar Rotterdam veel zorgen. Daarom komen we naar u toe om te luisteren naar de verhalen van de bewoners.”

Datum: 12 februari 2020
Tijd: 20:00 - 21:30
Locatie: Seniorencomplex het Lichtpunt, Ben Stromanpad 7, 3076 LZ Rotterdam

Aankomende agendapunten

Laatste nieuws