Leefbaar Rotterdam on tour! - Oosterflank


Oosterflank

Veiligheid op straat, zwerfvuil en woonoverlast; het zijn thema’s die veelvuldig de revue passeren. Waar we ook zijn in Rotterdam; mensen maken zich zorgen. Leefbaar Rotterdam hoort deze geluiden ook en wil graag het fijne ervan weten. Daarom komen we naar u toe met Leefbaar Rotterdam on tour! Heeft u dringende vragen over zaken die in de wijk of stad spelen? Of wilt u uw zorgen op tafel leggen? U bepaalt de agenda van de avond! Dan gaan wij luisteren naar uw zorgen en kijken of er iets aan gedaan kan worden!  Een aantal raads- en gebiedscommissieleden zal aanwezig zijn om naar uw ervaringen te luisteren. Hieronder ziet u waar, wanneer en hoelaat u welkom bent.

“Oosterflank ken ik als een wijk waar mensen met veel plezier wonen. Het is een wijk waarin zowel jongeren, gezinnen met kinderen, als ouderen wonen. Ook de mix van wonen en groen maakt de wijk aantrekkelijk.

In de periode dat we met Leefbaar Rotterdam in het stadsbestuur zaten (2014-2018), hebben we veel energie en geld in de wijk gestoken op het gebied van veiligheid, buitenruimte, prettig wonen en mobiliteit in het kader van Programma Oost (totaal 10 miljoen). Helaas heeft het huidige stadsbestuur ervoor gekozen om dit programma stop te zetten, met alle gevolgen van dien.  U bent 29 januari aan zet! Dan gaan we kijken wat we, samen met u, voor Oosterflank kunnen betekenen.

Ik kijk er naar uit u te zien!”

Joost Eerdmans - Fractievoorzitter Leefbaar Rotterdam


Datum: woensdag 29 januari a.s.
Tijd: 20:00 - 21:30 (inloop vanaf 19:30)
Locatie: De Hoeksteen, Mombassaplaats 4-400, 3067 GZ Rotterdam

Aankomende agendapunten

Laatste nieuws