Vrijdag, 28 oktober 2016

Besmeuren van islamitische en Turkse instellingen voorkomen!


Deze week zag ik in het journaal dat een nieuwe zeer historisch bewuste actiegroep “De Grauwe Eeuw” in het stadje Hoorn het standbeeld van Jan Pieterzoon Coen en de muur met De Jongens van Bontekoe met verf hadden besmeurd. ‘Genocide’ stond er geschreven. Ik zag het en werd gelijk wantrouwig, want kan dit niet een inleiding zijn voor een heksenjacht die we niet willen?

Alle islamitische instellingen zien Mohammed als profeet en de belangrijkste mens die ooit geleefd heeft. De lieveling van het Opperwezen. Zo geliefd, dat het Opperwezen zijn boodschap aan hem dicteerde. Dat zal waarschijnlijk ook de reden zijn dat Mohammed geen enkel bezwaar had tegen slavernij. Hij kreeg immers gedicteerd hoe je daar mee om dient te gaan (1).

“Nou, als het Opperwezen geen bezwaar heeft tegen slavernij dan mag ik zelf ook wel wat verdienen”, moet Mohammed gedacht hebben toen hij de vrouwen en kinderen van de onthoofde Joden in Medina verkocht (2). Slavenhandel en genocide binnen een etmaal. Als dat de aandacht van “De Grauwe Eeuw“ niet opwekt.

Daarnaast lopen ook de meeste Turkse instellingen gevaar. Buiten de beruchte Armeense genocide hebben ook de Ottomaanse Turken nogal huisgehouden, en niet alleen onder ongelovigen zoals Bulgaren, Serven, Grieken, Hongaren en Roemenen, ook in de andere bezette gebieden werden vele duizenden over de klink gejaagd (3).

Tot nog toe hebben we alleen te maken met een actiegroep die zich op ons eigen land richt, maar zal dat zo blijven? J.P.Coen was immers een kleine jongen vergeleken bij de profeet en de vele Turkse sultans.

Alert blijven dus!

1. Soera 24 en 33
2. De historische Mohammed. Prof H.Jansen. The Legacy of Jiad etc. Andew Bostom.
3. The Ottoman Empire 1700-1922 Donald Quataert.

Weblog van Ronald Sørensen

Ronald was fractievoorzitter van Leefbaar Rotterdam van 2002-2009 en raadslid van 2009-2011. Ronald is nu senator voor de PVV in de eerste kamer. Klik hier om meer over Ronalds Noorse achtergrond te lezen.

Eerder verschenen in dit weblog

1 november 2017
Rembrandt de Ploert
3 augustus 2016
Fethullah Gülen
15 juni 2011
Bedankt

Laatste nieuws