Laatste nieuws

Donderdag, 22 oktober 2020

Leefbaar Rotterdam zoekt nieuwe lijsttrekker!

Het bestuur van Leefbaar Rotterdam vraagt toppers met een Leefbaar hart om zich kandidaat te stellen als lijsttrekker. Als lijsttrekker voer je onze partij aan bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. De lijsttrekker gaat na de verkiezingen doorgaans verder als gemeenteraadslid en fractievoorzitter of, bij deelname aan het college van B&W, eventueel als wethouder.
Lees meer
Maandag, 23 november 2020

Verbazing over tweede Avicenna

Bron: AD Rotterdams Dagblad. Door: Folkert van der Krol

Leefbaar Rotterdam is vol onbegrip over de tweede vestiging die het Avicenna College krijgt in Rotterdam-Noord. ,,Ik kende de wens, maar ben stomverbaasd dat dit alsnog gebeurt'', zegt raadslid Tanya Hoogwerf van de grootste oppositiepartij.
Lees meer
Vrijdag, 20 november 2020

Gebiedscommissies woedend na aankondiging komst drank- en drugsverslaafden

Bron: RTV Rijnmond

Leden van de gebiedscommissies Hoogvliet en IJsselmonde zijn woedend op wethouder Sven de Langen over de komst van cliënten van zorginstelling Antes in hun buurt. Het gaat om drank- en drugsverslaafden die moeten verhuizen vanwege sluiting van andere locaties. De gemeenteraad werd donderdagmiddag geïnformeerd, terwijl de bestuurders van niets wisten.
Lees meer
Donderdag, 19 november 2020

Raadsleden eisen actie na corruptieschandaal

Bron: AD Rotterdams Dagblad

De Rotterdamse politiek eist actie naar aanleiding van het 'pijnlijke' corruptieschandaal, waarbij ambtenaren de gemeente voor zeker 2 miljoen euro hebben getild.
Lees meer
Donderdag, 19 november 2020

Verkoop Recreatieoord in Hoek van Holland op de valreep uitgesteld

Bron: AD Waterweg. Door: Daan de Hulster

Opnieuw zorgt het plan om Recreatieoord Hoek van Holland te verkopen voor hoofdpijn op het Rotterdamse stadhuis. Twee eerdere pogingen tot verkoop van het ‘huisjeskamp’ mislukten al. De derde poging leidde tot hevig protest en werd woensdagochtend plotsklaps uitgesteld door wethouders Bas Kurvers (bouwen en wonen) en Said Kasmi (toerisme).
Lees meer

Coronavirus: Terug bij af

Gastcolumn Victor Reijkersz

Directeur RADAR, een volstrekt nutteloos bestaan

Gastcolumn Ronald Sørensen

Vlinders tellen is goed; vlinders kweken is beter

Gastcolumn Ronald Sørensen

Pim had zo’n gelijk

Gastcolumn Ronald Sørensen

Twitter feed