Laatste nieuws

Vrijdag, 19 december 2014

Rotterdam gaat ouderen uit isolement helpen

Het stadsbestuur (LR, D66, CDA) heeft een actieprogramma gelanceerd waarmee het eenzaamheid onder ouderen gaat bestrijden. Daarmee gaat een langgekoesterde wens van Leefbaar Rotterdam in vervulling. Leefbaar Rotterdam-raadslid Michel Van Elck: “Ik ben ongelooflijk trots dat we, samen met D66 en CDA, dit belangrijke kantelpunt hebben bereikt.”
Lees meer
Donderdag, 18 december 2014

‘Wat je afkomst ook is, je hebt je te gedragen!’

Leefbaar Rotterdam-raadslid Mo Anfal heeft vandaag in de gemeenteraad gepleit voor een duurzame aanpak van jeugdoverlast, die in verschillende wijken in Rotterdam een terugkerend probleem vormt. Richting de jongeren die overlast veroorzaken, heeft Anfal een duidelijke boodschap: “Wat je afkomst ook is, wie je ook bent: je hebt je te gedragen!”
Lees meer
Donderdag, 18 december 2014

Wethouder Schneider opent jacht op huisjesmelkers

Leefbaar Rotterdam is blij met de nieuwe aanpak die wethouder Ronald Schneider (Stedelijke Ontwikkeling, Leefbaar Rotterdam) gaat inzetten tegen huisjesmelkers. Met de Woningwet, die vanaf 1 januari ingaat, kunnen pandjesbazen die zich schuldig maken aan malafide praktijken, keiharde maatregelen tegemoet zien. Rotterdam lobbyde voor de nieuwe wet en wil hem verder uitbreiden.
Lees meer

Een goed voornemen

Weblog Michel van Elck

Slot op moskee-internaten

Weblog Tanya Hoogwerf

De slavenhalers uit Noord-Afrika

Gastcolumn Ronald Sørensen

Stook antisemitisme niet op!

Weblog Tanya Hoogwerf

Twitter feed