Laatste nieuws

Donderdag, 8 oktober 2015

Rotterdam zit weer in de lift

De veiligheid neemt toe, de lastenverlaging zet door en de Rotterdamse huishoudboekjes worden op orde gebracht. Rotterdam zit weer in de lift dankzij een daadkrachtig stadsbestuur en met stevige maatregelen op de rol voor 2016. Dat zegt fractievoorzitter Anton Molenaar in reactie op de gemeentebegroting.
Lees meer
Donderdag, 8 oktober 2015

Benvenido van Schaik geïnstalleerd als gemeenteraadslid

Benvenido van Schaik is vandaag beëdigd tot lid van de gemeenteraad. Benvenido, broer van oud-raadslid Hennie van Schaik, is een op en top Leefbaar-man. Recht door zee en met een groot hart voor de stad. Leefbaar Rotterdam is dan ook erg verheugd met zijn toetreding tot de fractie.
Lees meer
Donderdag, 8 oktober 2015

Dankzij LR inzicht in topinkomens zorgbestuurders

Leefbaar Rotterdam is zeer blij dat het stadsbestuur vanaf vandaag invulling geeft aan het voorstel van gemeenteraadslid Michel van Elck om de topsalarissen van zorgbestuurders op de website van de gemeente Rotterdam te plaatsen.
Lees meer
Dinsdag, 6 oktober 2015

Leefbaar trots op forse daling roofovervallen

Leefbaar Rotterdam is trots dat het aantal roofovervallen het sterkst daalt in Rotterdam. Waar het aantal roofovervallen landelijk met gemiddeld 6 procent daalt, daar laat Rotterdam een daling van 25 procent zien. “Dit geeft aan dat we er in Rotterdam scherp bovenop zitten”, aldus fractievoorzitter Anton Molenaar.
Lees meer
Maandag, 5 oktober 2015

Inspreken over de begroting 2016? Dat kan!

In november stelt de gemeenteraad de begroting voor 2016 vast. Wil u meepraten over de begroting? Reageren op plannen en ideeën of oplossingen aandragen? Dat kan! Klik op lees meer om te lezen hoe u zich kunt aanmelden.
Lees meer

Staatssecretaris Van Rijn geeft aan ouderen niet thuis

Weblog Michel van Elck

Nederlander zijn moet je willen

Weblog Tanya Hoogwerf

Hoezo democratie?

Gastcolumn Ronald Sørensen

Bar op school

Gastcolumn Ronald Sørensen

Twitter feed