Laatste nieuws

Dinsdag, 21 januari 2020

Column Geert Koster: Kopzorgen over het Rotterdams klimaatakkoordTeveel onzekerheid voor de werkgelegenheid en de economie; de oneerlijk verdeelde druk die tot onnodige last voor de Rotterdammers leidt; het onnodig afschrijven van gas en het ontbreken van een totaalvisie op de energiemix. Het zijn onze belangrijkste kritiekpunten op het recent door wethouder Arno Bonte (Groen Links) gepresenteerde klimaatakkoord.
Lees meer
Vrijdag, 17 januari 2020

Overlast junks in Oude Westen

Bron: De Telegraaf, 17 januari 2020

De overlast van junks en dealers in het Oude Westen in Rotterdam loopt de spuigaten uit en Leefbaar Rotterdam eist dat het stadsbestuur ingrijpt.
Lees meer
Donderdag, 16 januari 2020

Tanya Hoogwerf: ‘Jongeren spreken over jeugdhulp’

Bron: AD Rotterdams Dagblad. Door: Adrianne de Koning.

Rotterdam moet minstens twee keer per jaar met jongeren, ouders, advocaten, kinderrechters en andere betrokkenen spreken om te horen hoe het gaat met de jeugdhulp. Dit voorstel van Tanya Hoogwerf (Leefbaar) krijgt veel steun van andere raadsleden.
Lees meer
Woensdag, 15 januari 2020

Tanya Hoogwerf: Bijeenkomst ’schimmig’

Bron: De Telegraaf. Door: De Rotterdamse redactie.

Rotterdam - Er moet een onafhankelijke waarnemer worden gestuurd naar een voorbereidingsbijeenkomst voor moskeebestuurders in Rotterdam voorafgaand aan een parlementaire enquête.
Lees meer
Maandag, 13 januari 2020

Speech Joost Eerdmans Nieuwjaarsreceptie Leefbaar RotterdamOp 12 januari hield Leefbaar Rotterdam zijn nieuwjaarsreceptie in Restaurant Wilskracht. Partijleider Joost Eerdmans hield hier ook z'n nieuwjaarstoespraak. Het politieke jaar 2019 maar ook aankomende dossiers kwamen aan bod. Bekijk hier de volledige speech.

OM, ga alsnog je werk doen!

Gastcolumn Ronald Sørensen

Vrouwe Justitia bedrijft politiek

Gastcolumn Ronald Sørensen

Naschoppen, soms kan je niet anders

Gastcolumn Ronald Sørensen

Scheld en sis er maar lekker op los

Gastcolumn Ronald Sørensen

Twitter feed