Laatste nieuws

Donderdag, 28 mei 2015

Leefbaar blij met aangenomen nota dierenwelzijn

Vandaag is door de gemeenteraad Rotterdam de Dierennota 2015-2018 aangenomen. Deze nota, geïnitieerd en gepresenteerd door wethouder Joost Eerdmans (Leefbaar Rotterdam) waarborgt de rechten van de dieren in Rotterdam.
Lees meer
Woensdag, 27 mei 2015

Interview Ronald Sørensen op Rijnmond

Bron: RTV Rijnmond, 26 mei 2015
"De Partij voor de Vrijheid is een echte Haagse partij en heeft niets te zoeken in Rotterdam." Dat zegt scheidend PVV-senator Ronald Sørensen, die dinsdag zijn laatste vergadering in de Eerste Kamer heeft.
Lees meer
Woensdag, 20 mei 2015

‘Integratie slecht bij Pameijer’

Bron: Telegraaf, 20 mei 2015 - door Maarten Ritman
Stichting Pameijer werkt met twee beschermende woonvormen in Rotterdam segregatie in de hand volgens Leefbaar Rotterdam. Vandaag stelt de partij schriftelijke vragen om hier een einde aan te maken.
Lees meer
Vrijdag, 15 mei 2015

Pim Fortuyn prijs naar Afshin Ellian

De allereerste Pim Fortuynprijs is gewonnen door rechtsfilosoof en columnist Afshin Ellian. De prijs werd in het leven geroepen voor opiniemakers die in de voetsporen van Fortuyn, de moed tonen om politiek incorrecte maatschappijkritiek te uiten en dit op een gedegen manier te verwoorden. Andere genomineerden waren: Annabel Naninga, Hans Teeuwen, Nausica Marbe, Fred Teeven en onze eigen Ronald Sørensen.
Lees meer
Woensdag, 13 mei 2015

Heibel over koranwedstrijd Rotterdam

Bron: AD/Rotterdams Dagblad, 13 mei 2015 - door Dennis van Vliet
In Rotterdam is commotie ontstaan over een wedstrijd voor jeugdige koran-reciteurs in de Othman-moskee. Volgens Leefbaar Rotterdam is het festijn een façade om de meest radicale stroming binnen de islam te verspreiden. De partij wil daarom dat het stadsbestuur ingrijpt.
Lees meer

Ouderen: gooi uw paspoort weg en word illegaal

Weblog Michel van Elck

Wiens wetten gelden hier eigenlijk?

Weblog Tanya Hoogwerf

Kortzichtig geconditioneerde reflex

Gastcolumn Ronald Sørensen

Waarom vroeg ingrijpen nooit vroeg genoeg kan zijn

Weblog Ira van Winden

Twitter feed