Laatste nieuws

Zaterdag, 4 juli 2015

‘Jihadisten, ga weg en kom nooit meer terug!’

Leefbaar Rotterdam heeft aan het stadsbestuur gevraagd of het bereid is om de paspoorten van jihadisten vervallen te verklaren nadat zij Nederland hebben verlaten. “Mensen die onze samenleving verwerpen en zich aangetrokken voelen tot middeleeuwse barbaren, hoeven wij niet terug te zien”, aldus Tanya Hoogwerf.
Lees meer
Vrijdag, 3 juli 2015

Struijvenberg geeft winkelgebieden nieuw elan

Bron: De Telegraaf, 3 juli 2015 - door Gerda Frankenhuis
In samenspraak met ondernemers en vastgoedeigenaren gaat de gemeente Rotterdam winkelgebieden in het centrum nieuw elan geven. Wethouder Maarten Struijvenberg (Werkgelegenheid en Economie) nam gisteren zelf poolshoogte op de drie uitverkoren winkelgebieden, de Noorderboulevard aan de Zwart Janstraat, Winkelboulevard Zuid en Plein 1953.
Lees meer
Woensdag, 1 juli 2015

Aso-woningen komen op industrieterrein bij vliegveld

Het aso-dorp dat wethouder Joost Eerdmans (Veiligheid, Leefbaar Rotterdam) wil inzetten in zijn strijd tegen woonoverlast, komt op een industrieterrein naast Rotterdam The Hague Airport. Dat maakte hij vanmiddag bekend. Leefbaar Rotterdam vindt dat er met de locatie - op ruime afstand van bewoners - goed rekening is gehouden met de omgeving.
Lees meer
Woensdag, 1 juli 2015

IJsjes voor Rotterdamse ouderen

Vanmiddag bezocht Leefbaar Rotterdam diverse zorginstellingen om ouderen te trakteren op een ijsje. Leefbaar-raadslid Esther van der Stel: “Met dit warme weer hebben vooral ouderen het zwaar. Een beetje verkoeling komt dan wel van pas.”
Lees meer
Woensdag, 1 juli 2015

‘Schrappen die bollen!’

Wat Leefbaar Rotterdam betreft kunnen de plannen voor kunstwerk Kissing Earth worden geschrapt. Tegenover het AD/Rotterdams Dagblad laat fractievoorzitter Anton Molenaar weten dat hij een bijdrage vanuit de gemeente liever reserveert voor de begroting. “Dat geld besteed ik liever aan zaken die de stad écht leefbaar maken”, aldus Molenaar.
Lees meer

Kies voor vrijheid en seculariteit!

Weblog Tanya Hoogwerf

Hartverscheurende verhalen

Weblog Ira van Winden

Geef de sultan wat des sultans is

Gastcolumn Ronald Sørensen

Bekijk het eens als werkgever

Weblog Ingeborg Hoogveld

Twitter feed