Laatste nieuws

Dinsdag, 17 juli 2018

‘Geen vreemdelingenopvang meer in stad’

Bron: De Telegraaf, 17 juli 2018. Door Maarten Ritman.
De miljoenen kostende opvang van illegalen mag niet meer in Rotterdam worden gedaan. Dat stelt Leefbaar Rotterdam.
Lees meer
Donderdag, 5 juli 2018

Leefbaar boycot installatie monstercoalitie

Uit protest tegen het uitsluiten van vijftigduizend kiezers van Leefbaar Rotterdam, blijven onze elf zetels vandaag leeg tijdens de installatie van de nieuwe monstercoalitie. Lees hieronder de verklaring van fractievoorzitter Joost Eerdmans.
Lees meer
Donderdag, 28 juni 2018

‘Islamitische enclaves weg’

Bron: De Telegraaf, 28 juni 2018 - door Maarten Ritman
De islamitische enclaves in Rotterdam moeten worden ontmanteld om radicalisering en terrorisme tegen te gaan. Leefbaar Rotterdam dient daarvoor vandaag een initiatiefnota in.
Lees meer
Dinsdag, 26 juni 2018

Links handjeklap-akkoord grote stap terug voor Rotterdam

Drie weken na het uitsluiten van vijftigduizend Leefbaar Rotterdam-kiezers, presenteerde het linkse monsterverbond van VVD, GroenLinks, PvdA, D66, CDA en CU/SGP vandaag het nieuwe Rotterdamse coalitieakkoord. "Een handjeklap-akkoord dat niet aansluit bij de dagelijkse belevingswereld van de Rotterdammers", aldus partijleider en fractievoorzitter Joost Eerdmans.
Lees meer
Vrijdag, 22 juni 2018

Oosterflank stemt massaal TEGEN plan De Evenaar

Inwoners van Oosterflank hebben zich in een digitale meningspeiling massaal uitgesproken tegen het plan van wethouder Sven de Langen (CDA) om personen met psychische aandoeningen te huisvesten in verzorgingshuis De Evenaar. Dat heeft de gebiedscommissie Prins Alexander gisterenavond bekendgemaakt. “Het zou volstrekt belachelijk en ondemocratisch zijn als wethouder De Langen nu geen streep zet door dit onnozele plan”, aldus Leefbaar-raadslid Michel van Elck, die zich al maanden samen met bewoners tegen het rampzalige voornemen verzet.
Lees meer

De vrienden van Faust

Gastcolumn Ronald Sørensen

De Nederlandse vlag verboden

Gastcolumn Ronald Sørensen

Rembrandt de Ploert

Gastcolumn Ronald Sørensen

De heler en de dief

Gastcolumn Ronald Sørensen


Blijf up to date!

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en straks onze verkiezingscampagne? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief!


Twitter feed