Laatste nieuws

Maandag, 6 juli 2015

Leefbaar Rotterdam blij met ‘law and order’ aanpak jeugdcriminelen

Geen subsidie meer voor jeugdhangplekken, extra inzet op jeugdhandhavers, verplichte opvoedcursussen voor ouders en korten op uitkeringen. Dat zijn enkele maatregelen die wethouder Joost Eerdmans (Veiligheid, Leefbaar Rotterdam) gaat inzetten tegen overlastgevende en criminele jongeren.
Lees meer
Maandag, 6 juli 2015

‘Familiestrand Nesselande géén plek voor samenscholend tuig’

Afgelopen weekend werd Nesselande opnieuw opgeschrikt door een groep jongeren die rotzooi trapten op het plaatselijke strand. Deze ordeverstoring is niet van vandaag of gisteren. Leefbaar Rotterdam is de ongeregeldheden op het strand zat en heeft een debat aangevraagd.
Lees meer
Zaterdag, 4 juli 2015

‘Jihadisten, ga weg en kom nooit meer terug!’

Leefbaar Rotterdam heeft aan het stadsbestuur gevraagd of het bereid is om de paspoorten van jihadisten vervallen te verklaren nadat zij Nederland hebben verlaten. “Mensen die onze samenleving verwerpen en zich aangetrokken voelen tot middeleeuwse barbaren, hoeven wij niet terug te zien”, aldus Tanya Hoogwerf.
Lees meer
Vrijdag, 3 juli 2015

Struijvenberg geeft winkelgebieden nieuw elan

Bron: De Telegraaf, 3 juli 2015 - door Gerda Frankenhuis
In samenspraak met ondernemers en vastgoedeigenaren gaat de gemeente Rotterdam winkelgebieden in het centrum nieuw elan geven. Wethouder Maarten Struijvenberg (Werkgelegenheid en Economie) nam gisteren zelf poolshoogte op de drie uitverkoren winkelgebieden, de Noorderboulevard aan de Zwart Janstraat, Winkelboulevard Zuid en Plein 1953.
Lees meer
Woensdag, 1 juli 2015

Aso-woningen komen op industrieterrein bij vliegveld

Het aso-dorp dat wethouder Joost Eerdmans (Veiligheid, Leefbaar Rotterdam) wil inzetten in zijn strijd tegen woonoverlast, komt op een industrieterrein naast Rotterdam The Hague Airport. Dat maakte hij vanmiddag bekend. Leefbaar Rotterdam vindt dat er met de locatie - op ruime afstand van bewoners - goed rekening is gehouden met de omgeving.
Lees meer

Kies voor vrijheid en seculariteit!

Weblog Tanya Hoogwerf

Hartverscheurende verhalen

Weblog Ira van Winden

Geef de sultan wat des sultans is

Gastcolumn Ronald Sørensen

Bekijk het eens als werkgever

Weblog Ingeborg Hoogveld

Twitter feed