Laatste nieuws

Donderdag, 26 mei 2016

LR blijft garant staan voor gratis OV voor ouderen

Ouderen in Rotterdam kunnen gewoon gratis blijven reizen met het openbaar vervoer. Vorige week dreigde de Belastingdienst met een flinke naheffingsaanslag over de verleende vervoersdiensten, waardoor het gratis OV op de tocht leek te staan. Het stadsbestuur liet vandaag weten een eventuele aanslag gewoon op te kunnen vangen binnen de begroting. Goed nieuws dus!
Lees meer
Woensdag, 25 mei 2016

LR blij met extra maatregelen tegen jeugdoverlast strand Nesselande

Het stadsbestuur neemt extra maatregelen om overlast van jeugd op het strand van Nesselande aan te pakken. Het strand is op zomerdagen al jaren het toneel van overlastgevende hangjeugd. De problemen zijn hardnekkig: drinken, blowen, geluidsoverlast en intimiderend gedrag. Leefbaar Rotterdam, dat opriep tot harde maatregelen, is blij met de extra inzet.
Lees meer
Maandag, 23 mei 2016

Stel je vragen aan het stadsbestuur!

Zaterdag 28 mei kunnen Rotterdammers weer op ‘date’ met het stadsbestuur (LR, D66, CDA). Van 12:00 tot 13:30 uur kunnen bewoners op de markt aan de Binnenrotte persoonlijk in gesprek met één van de wethouders. Heeft u een vraag of wil u vertellen wat beter kan in de stad? Kom dan zaterdag 28 mei naar de markt aan de Binnenrotte!
Lees meer
Maandag, 23 mei 2016

‘Tegenwind maakt mij krachtiger’

Bron: AD/Rotterdams Dagblad, 22 mei 2016 - door Mark Hoogstad
Hij is halverwege de rit en met hem het Rotterdamse college, dat vrijdag de tussenbalans opmaakt. Leefbaar-wethouder en politiek leider Joost Eerdmans over twee jaar kendoe, zijn eigen optreden en de omstreden 'flirt' met Geert Wilders. ,,Laat hem maar komen, ik heb er zin an.''
Lees meer
Donderdag, 19 mei 2016

Leefbaar Rotterdam lanceert jongerenafdeling

Op zondag 29 mei lanceren de jongeren van Leefbaar Rotterdam hun eigen jongerenafdeling. Met een hart voor Rotterdam en een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit hebben zij tot doel jongeren te betrekken bij Leefbaar Rotterdam en het gedachtengoed van Pim Fortuyn door te geven aan een nieuwe generatie Rotterdammers.
Lees meer

Deutsche, kauft nicht bei Juden!

Gastcolumn Ronald Sørensen

Nog een zware tijd voor de boeg

Gastcolumn Leon Stooker

Oog om oog, tand om tand

Gastcolumn Ronald Sørensen

Een beginselvast referendum

Gastcolumn Ronald Sørensen

Bed-Bad-Brood-Barometer
Kosten: 1.473.858 euro

Dagen na BBB-Akkoord: 404. Vertrokken illegalen: 0

Twitter feed