Laatste nieuws

Vrijdag, 4 september 2015

Oudste lid Leefbaar Rotterdam viert 100ste verjaardag

Ze bezoekt alle ledenvergaderingen trouw, doet mee met campagneacties en was onlangs nog te gast bij het Leefbaar Café. Mevrouw De Vries, officieel het oudste lid van Leefbaar Rotterdam, viert vandaag haar 100ste verjaardag! Fractievoorzitter Anton Molenaar en Leefbaar Rotterdam in IJsselmonde gingen bij haar langs met bloemen.
Lees meer
Vrijdag, 4 september 2015

Leefbaar Rotterdam stuurt A13/A16 terug naar tekentafel

Deze week stuurde Leefbaar Rotterdam de huidige plannen voor de A13/A16 terug naar de tekentafel. Het beschikbare budget is veel te laag om te kunnen garanderen dat omwonenden geen last zullen hebben van de nieuwe weg. Een criterium dat voor Leefbaar Rotterdam altijd het belangrijkste onderdeel is geweest binnen het dossier.
Lees meer
Donderdag, 3 september 2015

Leefbaar: geen extra asielzoekers naar Rotterdam

Leefbaar Rotterdam is tegen de komst van extra asielzoekers naar Rotterdam. Dat zei raadslid Michel van Elck vandaag in de gemeenteraad. Hij vindt dat Rotterdam met enorme sociale achterstanden al genoeg onder druk staat. “Wat ons betreft komen er geen asielzoekers bij. Dit is absoluut niet het Rotterdam wat Leefbaar Rotterdam voor ogen heeft!”, aldus van Elck.
Lees meer
Donderdag, 3 september 2015

Uitzending gemist: Tanya Hoogwerf in Opiniemakers (WNL)

Gisterenavond was Leefbaar Rotterdam-raadslid Tanya Hoogwerf te gast in het tv-programma Opiniemakers (WNL) om te discussiëren over een boete op sissen naar vrouwen en meisjes. Heeft u de uitzending gemist? Klik hier om deze terug te bekijken.
Lees meer
Woensdag, 2 september 2015

Vanavond: Tanya Hoogwerf in Opiniemakers (WNL)

Vanavond discussieert Leefbaar Rotterdam-raadslid Tanya Hoogwerf in het tv-programma Opiniemakers (WNL) over de sisboete. Vorige week bepleitte Hoogwerf om intimiderend gedrag op straat tegen vrouwen en meisjes te beboeten. Vanavond vervolgt zij de discussie, 21:10 uur op NPO 2.
Lees meer

Hoezo democratie?

Gastcolumn Ronald Sørensen

Bar op school

Gastcolumn Ronald Sørensen

De burgemeester als zomergast

Gastcolumn Ronald Sørensen

De logica van Nida

Weblog Tanya Hoogwerf

Twitter feed