Laatste nieuws

Maandag, 19 maart 2018

Slotspeech Joost Eerdmans bij Rally voor Rotterdam

"Zorg ervoor dat Rotterdam op 22 maart niet wakker wordt in een stad waar links-islamitisch het bestuur gaat vormen, maar Leefbaar Rotterdam. Voor uw veiligheid. Voor uw vrijheid. Voor onze prachtige stad!" Kijk naar de geweldige slotspeech van Joost Eerdmans bij de Rally voor Rotterdam.
Lees meer
Woensdag, 14 maart 2018

Overgrote meerderheid Rotterdam vóór invoering Vestigingswet

Een overgrote meerderheid (72 procent) van de Rotterdammers is vóór invoering van de Vestigingswet om te voorkomen dat winkelstraten een on-Nederlands karakter krijgen. Dat blijkt uit representatief onderzoek van Maurice de Hond in opdracht van Leefbaar Rotterdam.
Lees meer
Maandag, 12 maart 2018

‘Links-islamitisch gevaar is nog niet geweken’

Leefbaar Rotterdam-lijsttrekker Joost Eerdmans beoordeelt het optreden van SP, PvdA en GroenLinks inzake het voorlopig gestrande links-islamitische blok als hypocriet. “Ze wringen zich, gedirigeerd door landelijke partijbobo’s, in allerlei bochten om de gemoederen tijdelijk weer enigszins tot bedaren te brengen. Hun toneelstukje is onoprecht en puur gericht op het beperken van de schade in de beeldvorming. Na 21 maart kruipen ze zo weer bij NIDA in bed”.
Lees meer
Vrijdag, 2 maart 2018

LR organiseert rally met FVD. Bestel NU je ticket!

Leefbaar Rotterdam organiseert op vrijdag 16 maart in Poppodium Annabel een spectaculaire verkiezingsrally. Het wordt een feestelijke avond met speeches van lijsttrekker Joost Eerdmans, Forum voor Democratie-leider en alliantiepartner Thierry Baudet, oprichter van Leefbaar Rotterdam Ronald Sörensen en muziekoptredens. Tickets zijn hier verkrijgbaar.
Lees meer
Woensdag, 28 februari 2018

Rotterdam gaat weer bouwrecord breken

Afgelopen week zijn vergunningen afgeleverd voor maar liefst 1300 nieuwe woningen. In dit tempo gaat het bouwrecord van 2017 dit jaar alweer sneuvelen. Onder de nieuwe projecten zit de transformatie van de Europoint torens en de hoogste woontoren van Nederland: de Zalmhaventoren.
Lees meer

De vrienden van Faust

Gastcolumn Ronald Sørensen

De Nederlandse vlag verboden

Gastcolumn Ronald Sørensen

Rembrandt de Ploert

Gastcolumn Ronald Sørensen

De heler en de dief

Gastcolumn Ronald Sørensen


Blijf up to date!

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en straks onze verkiezingscampagne? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief!


Twitter feed